s-Chair

Waar bij andere stoelen vaak gekozen wordt voor één houtsoort, gebruikte ontwerper Jeroen Wand hier een combinatie van massief eiken én multiplex onderdelen. Dit zorgt ervoor dat de stoel een ongecompliceerde maar rijke uitstraling heeft die aansluit bij verschillende interieurstijlen.

Gemaakt in Eindhoven

Eigen kleurkeuze mogelijk

PEFC gekeurd Eikenhout

Met de hand gemaakt

 425,00

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist
Levering: Dit product wordt op maat gemaakt, levertijd in overleg

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

Deze stapelbare stoel is stevig en stabiel dankzij een heldere vormgeving en een slimme houtconstructie. Het frame zorgt voor dusdanig veel stabiliteit dat de stoel blootgesteld kan worden aan extreem hoge belastingen volgens NEN-EN 16139 level 2. Iets wat best bijzonder is voor een houten stoel!

Zowel de rugleuning als de zitting zijn opgebouwd uit facetten die de stoel een eigenzinnig silhouet geven en tegelijkertijd het zitcomfort verbeteren. De stoel is verkrijgbaar met een gekleurde HPL toplaag of in een beklede Kvadrat stof versie en geschikt voor zowel projectmatig gebruik als residentiële toepassingen.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de s-Chair op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

afmetingen

42 x 54 x 79 cm, zithoogte 46 cm

certificering

NEN-EN 16139 level 2

in collectie

sinds 2014

materiaal

hpl, massief eiken (PEFC), multiplex

ontwerper

Jeroen Wand

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf, lokaal geproduceerd in Nederland

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , , , ,