DELEN

Stap 5 van Vij5

Als uitgevers is het voor ons belangrijk dat onze producten zichtbaar zijn. We besteden dan ook veel tijd en aandacht aan het verspreiden van onze collectie.

Vij5 - video 5 van Vij5 - DELEN

We weten hoeveel werk er in een product zit en wat er allemaal aan vooraf is gegaan: we zijn er immers voor een zéér groot deel bij betrokken geweest.

“We verzorgen persoonlijk de distributie, marketing en verkoop van de Vij5 collectie en vertellen graag en met enthousiasme ons verhaal. Dat doen we o.a. door Vij5 te presenteren op verschillende design evenementen, online, via social media en via een aantal ambassadeurs.”

Arjan & Anieke

Vij5 tijdens Kortrijk Interieur, foto door Bart Kiggen

Vij5 tijdens London Design Fair (LDF), images by Dan Weill

De
bewuste
consument

We vinden het belangrijk dat je als klant een bewuste keuze kunt maken wanneer je onze producten koopt. Dat je kritisch bent en je voortdurend afvraagt hoe, waarom en waar een product wordt gemaakt.

Bewuste kopers zijn voor ons een onmisbare schakel in de keten omdat zij de cyclus van ontwerp naar product helpen in stand te houden. Zie het als een logisch vervolg op de overwegingen die wij vóór jou gemaakt hebben tijdens het ontwerpen, ontwikkelen en maken van de Vij5 collectie. Door jouw aankoop wordt de gehele keten ervóór bevestigd en dat maakt een product pas echt!

Vij5 Showroom tijdens Dutch Design Week 2019

“Bewuste kopers zijn voor ons een onmisbare schakel in de keten.”

Arjan & Anieke

Vij5 tijdens OBJECT Rotterdam, 2019

Hier
vind je
onze
producten

In onze eigen showroom in Eindhoven zijn alle Vij5 producten te koop en kun je ons persoonlijk ontmoeten. Een deel van onze collectie is ook via webshops, woonwinkels, designwinkels, interieur- en lichtadviseurs verkrijgbaar. Hieronder vind je meer informatie.

Vij5
Showroom

vij5 showroom ddw2019 img 4480 web

Je kunt onze studio en werkplaats bezoeken om onze producten in het echt te zien, voelen en ervaren! Wij werken vanuit een karakteristieke bedrijfshal aan de Hallenweg in Eindhoven. De meeste producten zijn hier te zien, maar momenteel is de showroom in gebruik voor een ander groot project. Dus neem even contact op en laat vooral even weten wat je graag wilt zien, dan kijken we wat er mogelijk is!

Je kunt hiervoor een afspraak maken via mail of telefoon.

Exacte locatie op Google Maps 

Vij5
Webshop

Onze webshop is een handig overzicht van alle varianten en kleuren die per product mogelijk zijn. Ben je op zoek naar mooi én functioneel design voor je interieur? Dan ben je hier op de juiste plek

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Verkooppunten

Naast Ambassadeurs, heeft Vij5 ook een geselecteerd netwerk van verkooppunten binnen Nederland en daarbuiten. Verschillende (online en offline) designwinkels, interieur- en lichtadviseurs voeren een kleiner deel van onze collectie. Zij kunnen je ook adviseren over onze producten en kunnen artikelen voor je bestellen als deze niet direct uit voorraad leverbaar zijn.

Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de (Dutch) design scene? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ons doel is om jou te voorzien van nuttige informatie over Vij5. Daarom maken we voor verschillende groepen mensen verschillende nieuwsbrieven. Wanneer je je beroep invult, dan zorgen wij dat je de meest geschikte nieuwsbrief ontvangt.

Maak je geen zorgen, we zullen je niet spammen. Normaal gesproken versturen we onze nieuwsbrieven slechts één keer per maand, maar we slaan ook wel eens een maandje over 😉

Alvast bedankt voor je interesse en support!

Vij5 NieuwsbriefIk ontvang de nieuwsbrief graag in het:
Nederlands
Engels

AVG Vij5 gebruikt de informatie om met enige regelmaat een nieuwsbrief te versturen met de laatste updates, uitschrijven kan op ieder moment.

Volg
ons via
social
media

Vergeet je ons niet te volgen via social media?

We vinden het superleuk om te zien waar onze producten terecht komen.
Tag ons dus met #Vij5 of @vij5.nl zodat we met jullie mee kunnen genieten!