DELEN

Stap 5 van Vij5

Als uitgevers is het voor ons belangrijk dat onze producten zichtbaar zijn. We besteden dan ook veel tijd en aandacht aan het verspreiden van onze collectie.

Vij5 - video 5 van Vij5 - DELEN

We weten hoeveel werk er in een product zit en wat er allemaal aan vooraf is gegaan: we zijn er immers voor een zéér groot deel bij betrokken geweest.

“We verzorgen persoonlijk de distributie, marketing en verkoop van de Vij5 collectie en vertellen graag en met enthousiasme ons verhaal. Dat doen we o.a. door Vij5 te presenteren op verschillende design evenementen, online, via social media en via een aantal ambassadeurs.”

Arjan & Anieke

Vij5 tijdens Kortrijk Interieur, foto door Bart Kiggen

Vij5 tijdens London Design Fair (LDF), images by Dan Weill

De
bewuste
consument

We vinden het belangrijk dat je als klant een bewuste keuze kunt maken wanneer je onze producten koopt. Dat je kritisch bent en je voortdurend afvraagt hoe, waarom en waar een product wordt gemaakt.

Bewuste kopers zijn voor ons een onmisbare schakel in de keten omdat zij de cyclus van ontwerp naar product helpen in stand te houden. Zie het als een logisch vervolg op de overwegingen die wij vóór jou gemaakt hebben tijdens het ontwerpen, ontwikkelen en maken van de Vij5 collectie. Door jouw aankoop wordt de gehele keten ervóór bevestigd en dat maakt een product pas echt!

Vij5 Showroom tijdens Dutch Design Week 2019

“Bewuste kopers zijn voor ons een onmisbare schakel in de keten.”

Arjan & Anieke

Vij5 tijdens OBJECT Rotterdam, 2019

Hier
vind je
onze
producten

In onze eigen showroom in Eindhoven zijn alle Vij5 producten te koop en kun je ons persoonlijk ontmoeten. Een deel van onze collectie is ook via webshops, woonwinkels, designwinkels, interieur- en lichtadviseurs verkrijgbaar. Hieronder vind je meer informatie.

Je kunt onze showroom en werkplaats bezoeken om onze producten in het echt te zien, voelen en ervaren! Wij werken vanuit een karakteristieke bedrijfshal aan de Hallenweg in Eindhoven. Hier zijn alle Vij5 producten te zien en te koop en voorzien we je graag van persoonlijk advies.

Vij5 Showroom open op afspraak: onze showroom is open op afspraak voor pers, interieurprofessionals en consumenten. Wil je langskomen als consument? Plan dan bij voorkeur alleen een afspraak wanneer je interesse hebt in een specifiek product.

Je kunt hiervoor een afspraak maken in onze online agenda.

Exacte locatie op Google Maps 

Vij5
Webshop

Onze webshop is een handig overzicht van alle varianten en kleuren die per product mogelijk zijn. Ben je op zoek naar mooi én functioneel design voor je interieur? Dan ben je hier op de juiste plek

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Verkooppunten

Naast Ambassadeurs, heeft Vij5 ook een geselecteerd netwerk van verkooppunten binnen Nederland en daarbuiten. Verschillende (online en offline) designwinkels, interieur- en lichtadviseurs voeren een kleiner deel van onze collectie. Zij kunnen je ook adviseren over onze producten en kunnen artikelen voor je bestellen als deze niet direct uit voorraad leverbaar zijn.

Schrijf je in
voor onze
nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de (Dutch) design scene? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ons doel is om jou te voorzien van nuttige informatie over Vij5. Daarom maken we voor verschillende groepen mensen verschillende nieuwsbrieven. Wanneer je je beroep invult, dan zorgen wij dat je de meest geschikte nieuwsbrief ontvangt.

Maak je geen zorgen, we zullen je niet spammen. Normaal gesproken versturen we onze nieuwsbrieven slechts één keer per maand, maar we slaan ook wel eens een maandje over 😉

Alvast bedankt voor je interesse en support!

Vij5 NieuwsbriefIk ontvang de nieuwsbrief graag in het:
Nederlands
Engels

AVG Vij5 gebruikt de informatie om met enige regelmaat een nieuwsbrief te versturen met de laatste updates, uitschrijven kan op ieder moment.

Volg
ons via
social
media

Vergeet je ons niet te volgen via social media?

We vinden het superleuk om te zien waar onze producten terecht komen.
Tag ons dus met #Vij5 of @vij5.nl zodat we met jullie mee kunnen genieten!

Blogs
items
over
‘Delen’

Vij5 DDW2022 IMG 3856
Dutch Design Week 2022 – Vij5 x Small Living
Met veel plezier kijken we terug op een mooie Dutch Design Week, die dit jaar voor ons in het teken stond van het thema ‘Small Living’.Wonen in kleine ruimtes is wereldwijd een trend. Tijdens DDW lanceerden we binnen dit thema … Lees meer
vij5 showroom ddw2019 img 4480 web
Dutch Design Week 2019 – We’re Open!
Tijdens Dutch Design Week gaven wij met onze expo ‘We’re open!’ in onze eigen studio, showroom en werkplaats aan de Hallenweg inzicht in hoe en waarom wij met ontwerpers, producenten en leveranciers samenwerken. Je kon ons letterlijk alles vragen! Met deze openheid sluiten we aan op een … Lees meer
van nelle fabriek 1 1140 642 80 s c1 c c
Design District 2019
Van 5-7 juni was Vij5 weer aanwezig tijdens Design District in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ook dit jaar toonden wij een aantal previews van nieuwe producten met werk van o.a. Max Lipsey, Studio Thier & van Daalen en Floris Hovers! … Lees meer
vij5 tilt bar stool by floris hovers @ object rotterdam 2019 image by vij5 img 1835 press 768x1152 1
OBJECT Rotterdam 2019
Van 8-10 februari was Vij5 te zien tijdens één van de mooiste (althans, vinden wij) design evenementen van Nederland: OBJECT Rotterdam! Een must-see voor verzamelaars, professionals en andere design-liefhebbers. Vij5 was te vinden op de eerste verdieping van het mooie HAKA gebouw: een volledig … Lees meer
arctic char chefs table veranda icehotel wordpress
Pigments & Porcelain – Icehotel, Zweden
De Pigments & Porcelain borden van Alissa+Nienke voor Vij5 zijn onderdeel van het ‘twelve-course Chefs table menu on the Veranda’ van het beroemde ICEHOTEL in Zweden. Met deze nieuwe eetervaring verwelkomen ze gasten ‘thuis’ bij ICEHOTEL en ook thuis in Zweden. ICEHOTEL Restaurant, met Michelin-opgeleide chef-kok Alexander Meier … Lees meer