ONTWERPEN

Stap 1 van Vij5

Introductie
Ontwerpers

De volgende stap is
stap 2 van Vij5:
VERZAMELEN

Aan de basis van Vij5 staat het ontwerpen van functionele en esthetische producten voor het interieur. Met de Vij5 collectie brengen we een ode aan het ambacht van de productontwerper; we vinden dat dit vak gekoesterd mag worden.

Vij5 - video 1 van Vij5 - ONTWERPEN

De ontwerpen in de Vij5 collectie ontstaan vaak vanuit de essentie van productontwerp en verleiden je om een bestaand product op een nieuwe manier te zien of te gebruiken. Ze vormen een interessante afwisseling tussen herkenning en verrassing.

“Met de Vij5 collectie brengen we een ode aan het ambacht van de productontwerper.”

Arjan & Anieke

Design beïnvloed niet alleen de functie, maar ook de beleving van een product. Een goede ontwerper kan de vorm en de functie van een voorwerp zo bepalen dat het resultaat mooi maar ook functioneel is. Dit maakt een ontwerp in onze ogen interessant.

Als ondernemers werken we graag samen met ontwerpers om bij te dragen aan het succes van hun studio’s. Ondertussen werken we met veel plezier samen met een flinke groep ontwerpers die dicht bij ons staan, een mix van jong talent en gerenommeerde namen. Een eerlijke vergoeding voor ontwerpers en makers is bij ons vanzelfsprekend. Zo creëren we een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Met deze
ontwerpers
werken wij
samen

Vij5 vertegenwoordigt als merk zowel nationaal als internationaal een sterke platformfunctie voor (Nederlands) design. Al sinds 2006 helpen wij verschillende ontwerpers bij het ontwikkelen, presenteren en distribueren van nieuw design. In onze collectie vind je onder andere werk van Floris Hovers, Ontwerpduo, David Derksen, Raw Color, Jeroen Wand en Daphna Laurens. Inmiddels vertegenwoordigen we producten van 28 verschillende ontwerpers die dicht bij ons staan, een mix van jong talent en gerenommeerde ontwerpers.

Als ondernemers werken we graag actief samen met ontwerpers om bij te dragen aan het succes van hun studio’s. Niet alleen voor de distributie, maar juist voor de ontwikkeling van nieuwe producten en het innoveren van productieprocessen. Door daarnaast de presentatie- en verkoopwerkzaamheden uit handen te nemen, kunnen de ontwerpers zich meer richten op wat voor hun belangrijk is. Een eerlijke vergoeding voor ontwerpers en makers is bij ons vanzelfsprekend. Zo creëren we een win-win situatie voor alle betrokken partijen. Koop je een product van Vij5, dan support je dus ook meteen de bijbehorende ontwerper en maker!

Nederlandse ontwerpers:

Internationale ontwerpers: