Vij5 / Webshop / Meubels / Stoelen / s-Chair (gestoffeerd)

s-Chair (gestoffeerd)

Waar bij andere stoelen vaak gekozen wordt voor één houtsoort, gebruikte ontwerper Jeroen Wand hier een combinatie van massief eiken én multiplex onderdelen. Dit zorgt ervoor dat de stoel een ongecompliceerde maar rijke uitstraling heeft die aansluit bij verschillende interieurstijlen.

Gemaakt in Eindhoven

Eigen kleurkeuze mogelijk

Met de hand gemaakt

 585,00

Levering: Onderdelen op voorraad en op bestelling gereed gemaakt, verstuurd in 3 tot 5 weken

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

Deze stapelbare stoel is stevig en stabiel dankzij een heldere vormgeving en een slimme houtconstructie. Het frame zorgt voor dusdanig veel stabiliteit dat de stoel blootgesteld kan worden aan extreem hoge belastingen volgens NEN-EN 16139 level 2. Iets wat best bijzonder is voor een houten stoel!

Zowel de rugleuning als de zitting zijn opgebouwd uit facetten die de stoel een eigenzinnig silhouet geven en tegelijkertijd het zitcomfort verbeteren. De stoel is verkrijgbaar met een gekleurde HPL toplaag of in een beklede Kvadrat stof versie en geschikt voor zowel projectmatig gebruik als residentiële toepassingen.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de s-Chair op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

Jeroen Wand

variation

Upholstry Kvadrat Rime 731, Upholstry Kvadrat Rime 131, Upholstry Kvadrat Rime 781

in collectie

sinds 2014

afmetingen

42 x 54 x 79 cm, zithoogte 46 cm

materiaal

Kvadrat Rime bekleding, massief eiken (PEFC), multiplex

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf, lokaal geproduceerd in Nederland