Bezoek onze
showroom
maak een
afspraak!

Hallenweg 1E
5615P Eindhoven (NL)

+31 (0)40 8200 585

office@vij5.nl

Exacte locatie op Google Maps 

KvK 17191879
BTW NL815967536B01
IBAN NL20RABO0123176697
BIC RABONL2U

Je kunt onze showroom en werkplaats bezoeken om onze producten in het echt te zien, voelen en ervaren! Wij werken vanuit een karakteristieke bedrijfshal aan de Hallenweg in Eindhoven. Hier zijn alle Vij5 producten te zien en te koop en voorzien we je graag van persoonlijk advies.

We zijn open op afspraak voor pers & interieurprofessionals. Daarnaast kun je als consument een afspraak maken wanneer je geinteresseerd bent in een specifiek product.

Click & Collect: Je kunt je bestelling online plaatsen in onze webshop, telefonisch of per email. We zorgen dat het pakket voor je klaar ligt wanneer het uit voorraad leverbaar is. Het is wel wenselijk om even een afspraak te maken met onze planner. Indien het product op bestelling gemaakt wordt nemen we eerst even contact met je op!

Arjan & Anieke
vij5 showroom ddw2019 img 4595 kopie

Na het uitblijven van internationale designevenementen hebben meer dan 20 Eindhovense ontwerpers en Design Studio’s – waaronder Dutch Invertuals, Piet Hein Eek, Kazerne, Kiki & Joost, Ontwerpduo, Sectie C en Vij5 – hun krachten gebundeld om gezamenlijk nieuw werk te presenteren.

www.designopen.nl

Het doel van #Design Open is om kopers, interieurontwerpers en architecten, musea of galeries, media en verzamelaars de eerste kans te bieden om op een intieme, work-in-progress en verrassende manier nieuwe designproducties te ervaren.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

Schrijf je
in voor
de Vij5
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de (Dutch) design scene? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop in onze webshop!

We sturen verschillende soorten nieuwsbrieven. Wanneer je je beroep invult, dan zorgen wij dat je de meest geschikte nieuwsbrief ontvangt.

We zullen je niet spammen. Normaal gesproken versturen we onze nieuwsbrieven slechts één keer per maand, maar we slaan ook wel eens een maandje over…Ik ontvang de nieuwsbrief graag in het:
Nederlands
Engels

AVG Akkoord dat Vij5 de gegevens gebruikt.

Social Media

Vergeet je ons ook niet te volgen via Instagram en Facebook?

We vinden het superleuk om te zien waar onze producten terecht komen. Tag ons dus met @vij5.nl zodat we met jullie mee kunnen genieten!