Bezoek onze
showroom
maak een
afspraak!

Hallenweg 1E
5615P Eindhoven (NL)

+31 (0)40 8200 585

office@vij5.nl

Exacte locatie op Google Maps 

KvK 17191879
BTW NL815967536B01
IBAN NL20RABO0123176697
BIC RABONL2U

Je kunt onze showroom en werkplaats bezoeken om onze producten in het echt te zien, voelen en ervaren! Wij werken vanuit een karakteristieke bedrijfshal aan de Hallenweg in Eindhoven. Hier zijn alle Vij5 producten te zien en te koop en voorzien we je graag van persoonlijk advies.

Onze showroom bevat vanaf DDW veel nieuwe items, kleuren en verhalen. We zijn open op afspraak voor pers & interieurprofessionals. Daarnaast kun je als consument een afspraak maken wanneer je geinteresseerd bent in een specifiek product.

In verband met Corona én om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat vinden we het fijn als je van te voren online een afspraak maakt in onze digitale agenda, dan zorgen we dat we er zijn!

Let wel: maximaal twee personen per afspraak.

vij5 showroom ddw2019 img 4595 kopie
Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Submit

Schrijf je
in voor
de Vij5
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de (Dutch) design scene? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop in onze webshop!

We sturen verschillende soorten nieuwsbrieven. Wanneer je je beroep invult, dan zorgen wij dat je de meest geschikte nieuwsbrief ontvangt.

We zullen je niet spammen. Normaal gesproken versturen we onze nieuwsbrieven slechts één keer per maand, maar we slaan ook wel eens een maandje over…Ik ontvang de nieuwsbrief graag in het:
Nederlands
Engels

AVG Akkoord dat Vij5 de gegevens gebruikt.

Social Media

Vergeet je ons ook niet te volgen via Instagram en Facebook?

We vinden het superleuk om te zien waar onze producten terecht komen. Tag ons dus met @vij5.nl zodat we met jullie mee kunnen genieten!