Vij5 / Webshop / Meubels / ‘s-Table | ronde design eettafel, massief eiken met zwarte poten

‘s-Table | ronde design eettafel, massief eiken met zwarte poten

De ronde versie van de ‘s-Table is een stevige en stabiele tafel dankzij een heldere vormgeving en een slimme houtconstructie. De tafel wordt op maat gemaakt en is daarom in veel verschillende kleuren en afmetingen te maken. Het tafelblad is beschikbaar in massief eiken (zoals hier afgebeeld) of in multiplex met een gekleurde HPL toplaag. Het robuuste frame zorgt voor veel stabiliteit. Deze design tafel is multifunctioneel inzetbaar en geschikt voor zowel projectmatig gebruik als toepassing in huis.

De ronde tafel met eiken blad heeft 3 poten die eventueel in een kleur te olien zijn (op de foto’s te zien in zwart, maar andere kleuren zijn ook mogelijk).

Het frame wordt op het tafelblad verlijmd en geschroefd. De massief eiken poten schuif je bij montage zelf in het frame waarna je ze met de typerende slotbouten stevig vast kunt zetten. Hierdoor is de tafel makkelijker te transporteren.

Deze tafel hoort bij de ‘s-Chair en heeft dezelfde eigenwijze combinatie van massief eiken met multiplex als de stoel uit de serie. Vanzelfsprekend is de tafel ook heel mooi te combineren met andere stoelen!

Er is ook een rechthoekige variant van deze tafel beschikbaar.

TIP: Ontdek het verhaal áchter onze producten, lees het interview met designer Jeroen Wand op onze blog!

Grotere aantallen of afwijkende maten zijn mogelijk op aanvraag, iedere tafel wordt op maat gemaakt!

Gemaakt in Eindhoven

Eigen kleurkeuze mogelijk

Met de hand gemaakt

 2.190,00 2.990,00

Levering: Dit product wordt op maat gemaakt, levertijd in overleg

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

De ’s-Table is ontworpen door Jeroen Wand. Met zijn studio in Eindhoven onderzoekt hij de rauwe, ongepolijst kant van design en ontwikkelt daarmee objecten, producten, installaties en omgevingen die aanzetten tot het vinden van alternatieve vormen van wat mooi of aangenaam is.

Waar bij andere meubels vaak gekozen wordt voor één houtsoort, gebruikte Jeroen hier een eigenwijze combinatie van massief eiken én multiplex onderdelen. Dit zorgt ervoor dat de tafel een ongecompliceerde maar rijke uitstraling heeft die aansluit bij verschillende interieurstijlen. Dezelfde materiaalcombinatie vind je overigens ook terug in de bijpassende ‘s-Chair uit dezelfde serie.

Meer weten over deze ronde design tafel?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de ‘s-Table op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

variant

eiken

diameter

rond 90cm, rond 110cm, rond 120cm, rond 150cm, rond 170cm