Vij5 / Webshop / Verlichting / Hanglampen / Lloop XL | in hoogte verstelbare design hanglamp met gekleurde kap, dimbare LED

Lloop XL | in hoogte verstelbare design hanglamp met gekleurde kap, dimbare LED

door Aptum

De Lloop XL lamp is in hoogte verstelbaar door het groter of kleiner maken van de lus in het elektriciteitssnoer die ontstaat door een houten klosje. De functie wordt hiermee decoratie; simpel, helder en zonder verborgen technieken.

Het meegeleverde houten klosje is bedoeld om een lus in de kabel te maken. Door het houten klosje voorzichtig te verschuiven kun je de lus in de stroomkabel groter of kleiner maken. Hiermee kun je de lamp in hoogte verstellen: een grote lus maakt een hoge lamp, een kleine lus maakt een lage lamp.

Dit zijn een aantal ‘standaard’ modellen die veel besteld worden, maar met onze Lloop XL Configurator kun je volledig je eigen lamp samenstellen! Met keuze uit 22 snoeren kiezen én 19 kleuren voor de lampenkap zelf!

Standaard geleverd met een E27 dimbare LED lichtbron.

 429,00 449,00

Levering: Onderdelen op voorraad en op bestelling gereed gemaakt, verstuurd in 3 tot 5 weken

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Lloop lamp op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier al onze verlichting

Specificaties

afmetingen

Ø 281 mm, hoogte 183 mm

in collectie

sinds 2009

lichtbron

Inclusief E27 dimbare LED lichtbron 8W (vervangt 60 Watt)

materiaal

massief koper, massief messing

ontwerper

Aptum

merk

Vij5

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf, lokaal geproduceerd in Nederland, onderdelen uit Italië

configuratie

Lloop XL uni-zwart, Lloop XL uni-wit, Lloop XL uni-beige + jute snoer, Lloop XL zalm-wit