Vij5 / Webshop / Meubels / ‘s-Table (rechthoekige tafel)

‘s-Table (rechthoekige tafel)

De ‘s-Table is een stevige en stabiele tafel dankzij een heldere vormgeving en een slimme houtconstructie. De tafel wordt op maat gemaakt en is daarom in veel verschillende kleuren en afmetingen te maken. Er is een rechthoekige en een ronde variant, beschikbaar in massief eiken of in multiplex met een HPL toplaag. Het robuuste frame zorgt voor veel stabiliteit. De HPL toplaag geeft kleur aan de tafel maar maakt het tafelblad ook slijtvast en duurzaam. Hierdoor is de tafel multifunctioneel inzetbaar en geschikt voor zowel projectmatig gebruik als toepassing in huis.

Het frame wordt op het tafelblad verlijmd en geschroefd. De massief eiken poten schuif je bij montage zelf in het frame waarna je ze met de typerende slotbouten stevig vast kunt zetten. Hierdoor is de tafel makkelijker te transporteren.

Deze tafel hoort bij de ‘s-Chair en is oorspronkelijk ontworpen voor de educatieruimte van het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch (vandaar de ‘s in de naam). Vanzelfsprekend is de tafel ook heel mooi te combineren met andere stoelen!

TIP: Ontdek het verhaal áchter onze producten, lees het interview met designer Jeroen Wand op onze blog!

Grotere aantallen of afwijkende maten zijn mogelijk op aanvraag, iedere tafel wordt immers op maat gemaakt!

Gemaakt in Eindhoven

Eigen kleurkeuze mogelijk

Met de hand gemaakt

 1.890,00 2.490,00

Levering: Dit product wordt op maat gemaakt, levertijd in overleg

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

De ’s-Table is ontworpen door Jeroen Wand. Met zijn studio in Eindhoven onderzoekt hij de rauwe, ongepolijst kant van design en ontwikkelt daarmee objecten, producten, installaties en omgevingen die aanzetten tot het vinden van alternatieve vormen van wat mooi of aangenaam is.

Waar bij andere meubels vaak gekozen wordt voor één houtsoort, gebruikte Jeroen hier een eigenwijze combinatie van massief eiken én multiplex onderdelen. Dit zorgt ervoor dat de tafel een ongecompliceerde maar rijke uitstraling heeft die aansluit bij verschillende interieurstijlen. Dezelfde materiaalcombinatie vind je overigens ook terug in de bijpassende ‘s-Chair uit dezelfde serie.

De HPL toplaag zorgt voor kleur, maar is ook een multi-functioneel en slijtvast werkblad. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. Een HPL plaat bestaat uit een houtvezel- of papierkern en twee toplagen die worden samengeperst onder hoge druk en bij een hoge temperatuur. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat. Het materiaal houdt geen vuil vast en is gemakkelijk schoon te maken. HPL is duurzaam omdat het een hele lange levensduur heeft.

Meer weten over deze design tafel?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de ‘s-Table op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

kleur

u1010 grey white, u1184 sand grey, u056 royal blue, u010 platina grey, u074 atlantic, u12211 lava grey (afbeelding), eigen kleurkeuze

breedte

70cm, 80cm, 90cm, 100 cm

lengte

180cm, 200cm, 240cm, 300cm