Vij5 / Webshop / Accessoires / Pigments & Porcelain kopjes

Pigments & Porcelain kopjes

Pigments & Porcelain is een onderzoek naar het door elkaar vloeien van kleuren in vloeibare porselein, waarbij het ontstaansmoment wordt gevangen in het eindproduct. Het resultaat is soms strak, soms zwierig, kleurrijk of subtiel, maar altijd geleid door het stromen van de vloeibare porselein en de bewegingen die gemaakt werden tijdens het proces.

Pigments & Porcelain wordt met de hand gemaakt in gelimiteerde series. Doordat de kleur door-en-door in de klei aanwezig is blijft deze ook na veelvuldig gebruik behouden. Voor iedere serie kiezen we samen met Alissa + Nienke een nieuwe kleurencombinatie. Alle producten zijn geschikt voor in de vaatwasser.

Lokale productie Nederland

Met de hand gemaakt

 49,90 59,90

Levering: Indien op voorraad wordt dit product binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

Door het gebruik van verschillende kleuren porselein in één traditioneel gietproces, wordt het ontstaansmoment gevangen in het eindproduct. Soms strak, soms zwierig, kleurrijk of subtiel, maar altijd geleid door het stromen van de vloeibare porselein en de bewegingen die gemaakt werden tijdens het proces.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van Pigments & Porcelin op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier al onze servies items.

Neem ook eens een kijkje bij de categorie keramiek.

Specificaties

variation

2 stuks 80ml espresso/koffie kopje, 2 stuks 120ml koffie/cappuccino kopje, 2 stuks 300ml thee mok

ontwerper

Alissa + Nienke

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2015

materiaal

porselein

kleur

gember-geel