Vij5 / Webshop / Accessoires / Magneetborden / Tempered Steel Panels

Tempered Steel Panels

De Tempered Steel Panels zijn een vervolg van Max Lipsey’s fascinatie voor de kleurrijke kwaliteiten van getemperd staal.

Gemaakt in Eindhoven

Met de hand gemaakt

 85,00 295,00

Levering: Onderdelen op voorraad en op bestelling gereed gemaakt, verstuurd in 3 tot 5 werkdagen

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

Het temperen van staal wordt normaliter toegepast om de elasticiteit en plasticiteit van het materiaal te vergroten. De Tempered Steel Panels zijn echter alleen getemperd met als doel mooie kleuren te creëren! Het kleurenpalet ontstaat vanuit het basismateriaal en varieert per stuk waardoor ieder paneel uniek is.

Eenvoudig gezette staalplaten vormen een ononderbroken en uitgestrekt canvas waarop de schoonheid van de temper techniek echt tot zijn recht komt. Op zichzelf zijn de borden mooi als decoratieve panelen of wandbekleding. Door ze te combineren met een set magneten worden het ook nog eens handige memo boards voor het tonen van afbeeldingen, notities en to-do-lijsten. Dankzij een zijdeglans laklaag kunnen de Tempered Steel Panels ook als whiteboard gebruikt worden. Optioneel kan een bijpassend magnetisch plankje worden toegevoegd om markers, notities en andere persoonlijke items een plaats te geven.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Tempered Steel Panels op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Neem ook een kijkje bij de Solid Hooks, deze zijn ook ontworpen door Max Lipsey en gemaakt met dezelfde techniek.

Specificaties

Gewicht N/B
variatie

Tempered Steel Panel – formaat A1, Tempered Steel Panel – magnetisch plankje

ontwerper

Max Lipsey

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf, lokaal geproduceerd in Nederland

materiaal

getemperd staal

in collectie

sinds 2019