Tempered Steel Panels

De Tempered Steel Panels zijn een vervolg van Max Lipsey’s fascinatie voor de kleurrijke kwaliteiten van getemperd staal.

Gemaakt in Eindhoven

Met de hand gemaakt

 85,00 375,00

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist
Levering: Indien op voorraad, binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

Het temperen van staal wordt normaliter toegepast om de elasticiteit en plasticiteit van het materiaal te vergroten. De Tempered Steel Panels zijn echter alleen getemperd met als doel mooie kleuren te creëren! Het kleurenpalet ontstaat vanuit het basismateriaal en varieert per stuk waardoor ieder paneel uniek is.

Eenvoudig gezette staalplaten vormen een ononderbroken en uitgestrekt canvas waarop de schoonheid van de temper techniek echt tot zijn recht komt. Op zichzelf zijn de borden mooi als decoratieve panelen of wandbekleding. Door ze te combineren met een set magneten worden het ook nog eens handige memo boards voor het tonen van afbeeldingen, notities en to-do-lijsten. Dankzij een zijdeglans laklaag kunnen de Tempered Steel Panels ook als whiteboard gebruikt worden. Optioneel kan een bijpassend magnetisch plankje worden toegevoegd om markers, notities en andere persoonlijke items een plaats te geven.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Tempered Steel Panels op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Neem ook een kijkje bij de Solid Hooks, deze zijn ook ontworpen door Max Lipsey en gemaakt met dezelfde techniek.

Specificaties

ontwerper

Max Lipsey

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf, lokaal geproduceerd in Nederland

materiaal

getemperd staal

in collectie

sinds 2019