Vij5 / Webshop / Accessoires / Magneetborden / Tempered Steel Panels (magneetbord)

Tempered Steel Panels (magneetbord)

Ontdek de schoonheid van getemperd staal met onze Tempered Steel Panels. Deze magneetborden zijn geïnspireerd door Max Lipsey’s fascinatie voor de levendige eigenschappen van dit materiaal. Eenvoudig gezette staalplaten vormen een ononderbroken canvas waarop de pracht van de temper techniek tot leven komt.

De panelen zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Gebruik ze als wandbekleding voor een unieke uitstraling in elke ruimte en geef je interieur een unieke touch. Of voeg een set magneten toe en transformeer het paneel tot handig memo board voor het organiseren van afbeeldingen, notities en to-do-lijsten.

Dankzij een zijdeglans laklaag kunnen onze Tempered Steel Panels zelfs dienen als whiteboard, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om je creativiteit te uiten. Voor extra gemak is er optioneel een bijpassend magnetisch plankje beschikbaar, perfect voor het opbergen van markers, notities en andere persoonlijke items.

Ieder paneel is uniek en wordt persoonlijk door Max Lipsey getempered.

  • Veelzijdig in gebruik
  • Uniek karakter
  • Optioneel magnetisch plankje

Gemaakt in Eindhoven

Met de hand gemaakt

 85,00 295,00

Levering: Onderdelen op voorraad en op bestelling gereed gemaakt, verstuurd in 3 tot 5 werkdagen

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

Wanneer staal wordt verwarmd tot voorbij 200 °C, ondergaat het een wilde transformatie van kleuren. Dit fenomeen vormt de basis van de betoverende Tempered Steel Panels. Terwijl het temperen van staal normaal gesproken gericht is op het vergroten van de elasticiteit en plasticiteit van het materiaal, zijn onze Tempered Steel Panels specifiek ontworpen om deze prachtige kleuren te onthullen, waardoor elk paneel een unieke uitstraling krijgt.

Het kleurenpalet ontstaat vanuit het basismateriaal en varieert per stuk, waardoor ieder paneel zijn eigen unieke karakter heeft. Het proces om de Tempered Steel Panels te maken is indrukwekkend om te zien. Wanneer je Max aan het werk ziet, deel je automatisch zijn fascinatie! Lees er meer over op onze collectie pagina of lees het designer interview met Max Lipsey op onze blog.

Ontdek de magie van de Tempered Steel Panels, waarbij vakmanschap en esthetiek samenkomen in harmonie.

Meer weten over de Tempered Steel Panels?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Tempered Steel Panels op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Neem ook een kijkje bij de Solid Hooks, deze zijn ook ontworpen door Max Lipsey en gemaakt met dezelfde techniek.

Specificaties

Gewicht N/B
variatie

Tempered Steel Panel – formaat A1, Tempered Steel Panel – magnetisch plankje

ontwerper

Max Lipsey

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf, lokaal geproduceerd in Nederland

materiaal

getemperd staal

in collectie

sinds 2019