Vij5 / Webshop / Accessoires / Kapstokken / Solid Hooks

Solid Hooks

De Solid Hooks wandhaken zijn gemaakt van massief koper, messing of staal. Ze zijn praktisch en decoratief tegelijk: alles wat er aan hangt krijgt meteen een stijlvolle uitstraling!

Gemaakt in Eindhoven

 26,00 37,00

Levering: Indien op voorraad wordt dit product binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

Zo geef je bijvoorbeeld je favoriete items uit je garderobe extra aandacht in je slaapkamer of maak je een mooi plekje in de badkamer voor je badjas. In de keuken creëer je een verfijnd detail door je theedoek, handdoek of TweeDoek op te hangen aan het kleinste haakje. En natuurlijk zorgen de Solid Hooks ook voor een super stijlvolle hal: combineer bijvoorbeeld verschillende maten voor een speels effect!

Door middel van de bijgeleverde schroef zijn de kapstokhaken gemakkelijk te bevestigen aan de muur. Daarnaast zijn de Solid Hooks ook te gebruiken als grepen op bijvoorbeeld (keuken)kasten. Hierbij schroef je de knop gemakkelijk vast via de achterkant van het kastdeurtje.

In 2018 introduceerden we naast de koperen en messing variant van de Solid Hooks, ook een versie van getemperd staal. Het temperen van staal wordt normaliter toegepast om de elasticiteit en plasticiteit van het materiaal te vergroten. Wanneer staal wordt verwarmd tot voorbij 200 °C, ondergaat het een wilde transformatie van kleuren. De Solid Hooks zijn dan ook niet getemperd om de elasticiteit van het staal te verbeteren, maar om mooie kleuren te creëren!

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Solid Hook op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk een overzicht van al onze kapstokken en wandhaken in de categorie kapstokken. 

Specificaties

ontwerper

Max Lipsey

in collectie

sinds 2016

afmetingen

210 gram: Ø 3,9cm en 2,9cm hoog, 240 gram: Ø 2,9cm en 7,2cm hoog, 80 gram: Ø 2,2cm en 5,2cm hoog

materiaal

getemperd staal, massief koper, massief messing

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf, lokaal geproduceerd in Nederland