Vij5 / Webshop / Accessoires / Theedoeken / TweeDoek (theedoek & handdoek)

TweeDoek (theedoek & handdoek)

Een theedoek en handdoek in één! Dit design is niet alleen praktisch, maar geeft ook een stijlvolle touch aan elke keuken. Wanneer je de TweeDoek ophangt is er één zijde welke gebruikt kan worden als handdoek, terwijl de andere zijde als theedoek dient. Gemaakt van 100% biologisch katoen, een duurzaam en absorberend materiaal. Of je nu de afwas doet of je handen afdroogt, onze TweeDoek is de ultieme multifunctionele tool die je nodig hebt in je keuken.

  • Vernieuwend design voor in de keuken
  • Gemaakt van 100% biologisch katoen
  • Kleurvast, ook na veelvuldig wassen

Belangrijk: De TweeDoek is jouw beste vriend naast de vaatwasser, ideaal voor die kleine klusjes en het afdrogen van losse pannen. Als je een grote afwas met de hand doet, raden we aan een ‘gewone’ theedoek te gebruiken voor optimaal comfort.

100% Biologisch katoen

 29,95

Levering: Indien op voorraad wordt dit product binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

Upgrade je keukenervaring met de TweeDoek – de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gemak! Bovendien is de TweeDoek een geweldig cadeau-idee voor elke design- en keukenliefhebber.

Bijzonder aan de TweeDoek is ook het feit dat deze op één machine wordt vervaardigd, in tegenstelling tot de gebruikelijke productie van theedoeken en handdoeken op afzonderlijke machines. Speciaal voor dit product werd een plat weefsel ontwikkeld voor de lussen (handdoeken) machine. Dit verklaart tevens waarom het theedoekgedeelte iets dikker kan zijn dan je gewend bent van een traditionele theedoek. Ook kan er een beetje verschil in afmetingen zijn tussen het theedoek- en handdoekgedeelte, omdat beide weefsels op hun eigen manier enigszins kunnen krimpen na het wassen. We raden daarom altijd aan om het theedoekgedeelte na het wassen even zachtjes in vorm te brengen.

Zo gebruik je de TweeDoek optimaal:

1. Het is het meest praktisch om de TweeDoek op te hangen aan het lusje aan de zijkant van de doek. Wanneer je dit doet, zal de doek er het mooiste uitzien, en het stelt je in staat om beide functies (theedoek en handdoek) gemakkelijk te gebruiken terwijl de doek gewoon aan het lusje hangt.

2. Volg de wasvoorschriften voor een optimale vochtopname – hoe vaker je wast, hoe beter het resultaat!

3. Na het wassen, trek het theedoekgedeelte een beetje in vorm terwijl het nog vochtig is om vervorming te voorkomen.

Meer weten over deze design theedoek / handdoek?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de TweeDoek op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier al onze keuken accessoires.

Specificaties

Gewicht N/B
ontwerper

Anieke Branderhorst

ontwikkeling

ontwikkeld in samenwerking met Jolijn Fiddelaers

afmetingen

volledig uitgevouwen ca. 90 x 47cm, hangend aan een haakje ca. 80 cm lang

in collectie

sinds 2014

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, geproduceerd in Turkije

materiaal

biologisch katoen

kleur

mint-groen, mosterd-geel, neutraal