Vij5 / Webshop / Accessoires / Kapstokken / Solid Hooks (wandhaken)

Solid Hooks (wandhaken)

Ontdek de veelzijdigheid van onze Solid Hooks wandhaken. Deze stijlvolle en functionele haken zijn een perfect design voor het ophangen van jassen, tassen, en meer, waardoor alles direct een decoratieve touch krijgt. Vervaardigd uit hoogwaardig massief koper, messing of (getemperd) staal, bieden ze duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Eenvoudig te monteren met de meegeleverde schroeven, zijn deze kapstokhaken een praktische toevoeging aan elke ruimte. Ze kunnen ook dienen als handgrepen voor (keuken)kasten. Bevestig de Solid Hooks moeiteloos aan de achterkant van een kastdeurtje en transformeer de uitstraling van je interieur met een subtiele, maar stijlvolle touch.

Laat je inspireren en geef je huis een upgrade met deze multifunctionele wandhaken!

  • Sijlvolle veelzijdigheid
  • Duurzame materialen
  • Eenvoudig te monteren

Tip: het kleinste haakje (80 gr) is perfect om een TweeDoek aan op te hangen!

Gemaakt in Eindhoven

 26,00 37,00

Levering: Indien op voorraad wordt dit product binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van onze Solid Hooks wandhaken, een praktisch en decoratief design dat een verfijnde aanvulling vormt op elk interieur! Met deze haken krijgt alles wat je eraan hangt direct een stijlvolle uitstraling.

Geef je favoriete items uit je garderobe de aandacht die ze verdienen in je slaapkamer, of creëer een elegant hoekje in de badkamer voor je badjas. In de keuken voeg je een subtiel detail toe door je theedoek, handdoek of TweeDoek aan een van de kleinere haakjes te hangen. En natuurlijk zorgen de Solid Hooks ook voor een chic entree: mix en match verschillende maten voor een speels effect!

In 2018 introduceerden we naast de koperen en messing variant van de Solid Hooks, ook een versie van getemperd staal. Het temperen van staal wordt normaliter toegepast om de elasticiteit en plasticiteit van het materiaal te vergroten. Wanneer staal wordt verwarmd tot voorbij 200 °C, ondergaat het een wilde transformatie van kleuren. De Solid Hooks zijn dan ook niet getemperd om de elasticiteit van het staal te verbeteren, maar om mooie kleuren te creëren!

Meer weten over deze design wandhaken?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Solid Hook op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk een overzicht van al onze kapstokken en wandhaken in de categorie kapstokken. 

Specificaties

ontwerper

Max Lipsey

in collectie

sinds 2016

afmetingen

210 gram: Ø 3,9cm en 2,9cm hoog, 240 gram: Ø 2,9cm en 7,2cm hoog, 80 gram: Ø 2,2cm en 5,2cm hoog

materiaal

getemperd staal, massief koper, massief messing

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf, lokaal geproduceerd in Nederland