Vij5 / Webshop / Accessoires / Kapstokken / Coatrack by the Meter (horizontaal)

Coatrack by the Meter (horizontaal)

De basis van deze kapstok bestaat uit een vierkante metalen staaf waaruit elke tien centimeter een haakje wordt gesneden met een laser. Daarna worden de haken met de hand naar buiten gebogen. Het gat dat ontstaat door het haakje biedt ruimte om de kapstok aan de muur te kunnen schroeven.⁠

De Coatrack by the Meter is hier los verkrijgbaar in 3 afmetingen, maar ontworpen als een systeem dat bestaat uit verschillende onderdelen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

TIP: Check ook de splinternieuwe ‘verticale’ versie van de Coatrack by the Meter, deze is met een hoekstuk te koppelen aan ieder horizontaal deel maar is los ook zeker de moeite waard!

Wil je een set samenstellen met hoekstukken en koppelstukken? Klik dan hier voor onze ‘configurator’

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

 35,00 155,00

Levering: Indien op voorraad wordt dit product binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

De ‘Coatrack by the meter’ is een knipoog naar de wand kapstokken van de Shakers, die hun kapstokken over de hele lengte van de muur aanbrachten. ⁠⁠Net als bij de Shakers, ontbreekt in dit ontwerp alles wat er niet toe doet.

De kapstokken zijn verkrijgbaar in drie lengtes die je naar eigen inzicht aan elkaar kunt koppelen (voor het echte Shaker-effect) maar natuurlijk ook los een mooi element op je wand zijn.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van het Coatrack by the Meter op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk een overzicht van al onze kapstokken en wandhaken in de categorie kapstokken. 

Specificaties

Afmetingen N/B
ontwerper

Maarten Baptist

variant

20cm, 50cm, 100cm, eiken plankje

materiaal

poedercoating, staal

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2014

kleur

anodic gold (nieuw), Eiken met Osmo hard-wax olie, RAL6019 wit-groen, RAL9002 grijs-wit, RAL9017 zwart

afmetingen

Alle kapstokken zijn gemaakt van een buis van 4 x 4cm, het haakje komt dan ca. 6,5cm van de muur. Het optionele eiken plankje is 12 x 19,5cm.