Flip Desk

De elegante Flip Desk is een opklapbaar bureau dat heel geschikt is voor thuiswerken en flexwerken. Het is een eye-catcher in het interieur dat desondanks verrassend weinig plek inneemt.

Lokale productie Nederland

 1.190,00

Levering: Onderdelen op voorraad en op bestelling gereed gemaakt, verstuurd in 3 tot 5 werkdagen

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

De Flip Desk combineert een praktisch opberg vak (dat plaats biedt aan items als een laptop, magazines of schrijfgerei) met een klein werkblad en wordt eenvoudig aan de wand bevestigd. Om het werkblad te gebruiken kan het naar beneden geklapt worden door middel van een speciaal ontworpen houten scharnier. Het scharnier is geïnspireerd op dat van een laptop waardoor het hele werkblad vrij blijft om te werken. Zo behoudt de Flip Desk zijn minimalistische uiterlijk. Na gebruik kan het werkblad weer omhoog geklapt worden en blijft het op zijn plek door een sterke magneet. Het blad bedekt het opberg vak en zorgt daarmee voor een opgeruimd gevoel.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Flip Desk op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier andere meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

kleur

Groen: Forbo 4184 olijfgroen & RAL6003, Roze: Forbo powder 4185 & RAL3012, Wit: Forbo 4176 mushroom & RAL9002

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

merk

Vij5

materiaal

Forbo Furniture Linoleum, poedercoating, staal

ontwerper

Charles O. Job

afmetingen

80cm breed, ca. 42cm hoog, diepte blad 36cm wanneer uitgeklapt