Vij5 / Webshop / Meubels / Tilt barkruk

Tilt barkruk

Ervaar de ingenieuze eenvoud van de Tilt Barstool. Met een subtiele kanteling van 3 graden in het hout van de zitting en poten, biedt deze design barkruk een perfecte balans tussen comfort en stabiliteit. De plaatsing van de voetsteunen is zo doordacht dat elke gebruiker intuïtief weet hoe hij of zij plaats moet nemen op deze kruk, om direct te genieten van een onverwacht aangename zithouding.

De Tilt barkruk wordt vervaardigd met hoogwaardig massief PEFC gecertificeerd eikenhout in onze eigen werkplaats of in de regio Eindhoven. Om langdurige bescherming en duurzaamheid te garanderen, worden zowel het zitvlak als de voetsteunen behandeld met Osmo hard-wax olie.

Het frame van de kruk is standaard verkrijgbaar in onbehandeld eikenhout, voor een natuurlijke uitstraling die past in elke setting. Wil je wat meer karakter toevoegen? Kies dan voor een behandeling met een van onze vier standaardkleuren lak. Voor een unieke uitstraling bieden we ook custom kleuren op aanvraag (bij grotere aantallen). Of je kunt gaan voor de tijdloze elegantie van Osmo hard-wax olie, waardoor alle oppervlakken dezelfde prachtige afwerking hebben.

Met de Tilt barkruk haal je niet alleen comfortabel design in huis, maar ook een stukje vakmanschap en stijl.

  • Comfortabele zithouding
  • Stabiele constructie
  • Duurzaam & veelzijdig

Het is nu ook mogelijk een custom hoogte te bestellen, we maken de krukken dan op maat door aan de onderzijde van de poten een stuk af te zagen en vervolgens weer af te ronden. Geef de gewenste hoogte in dat geval aan in de checkout.

Neem voor custom kleuren even contact met ons op VOOR order.

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

PEFC gekeurd Eikenhout

Met de hand gemaakt

 325,00 385,00

Levering: Onderdelen op voorraad en op bestelling gereed gemaakt, verstuurd in 3 tot 5 weken

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

Binnen de basiscomponenten waaruit een houten barkruk in de regel wordt geconstrueerd, zocht ontwerper Floris Hovers naar een eenvoudige manier om een ​​recht, hard oppervlak aangenaam te maken om op te zitten. Door het hout van de zitting en de poten in een hoek van 3 graden te kantelen, creëerde hij zowel een verrassend comfortabele zitting als een solide stabiliteit in de constructie van de poten. De plaatsing van de voetsteunen zorgt ervoor dat elke gebruiker intuïtief weet hoe op deze design barkruk plaats te nemen om de onverwacht aangename zithouding te ervaren.

Meer weten over deze design barkruk?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Tilt barkruk op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier andere leuke krukjes in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

Floris Hovers

materiaal

massief eiken (PEFC), Osmo hard-waxolie

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

kleur

onbehandeld eiken, Osmo hard-wax olie, RAL1000 groen-beige, RAL3012 beige-rood, RAL5011 staal-blauw, RAL9002 grijs-wit

in collectie

sinds 2019

afmetingen

zitvlak 34 x 34,5 cm, zitting hoogte 80 cm

hoogte

standaard hoogte ca. 80cm, custom hoogte 60-78m