Vij5 / Webshop / Meubels / Tafels / Trestle Table | flexibel design eettafel met losse schragen en Forbo Furniture Linoleum

Trestle Table | flexibel design eettafel met losse schragen en Forbo Furniture Linoleum

De Trestle Table is een elegante, flexibele tafel waarbij het blad en het onderstel niet met elkaar verbonden zijn. Het onderstel bestaat uit lichtgewicht aluminium schragen welke door zorgvuldige vormgeving stapelbaar en zeer stabiel zijn. De schragen dragen het tafelblad waarbij een laagje kurk zorgt voor voldoende grip.

Kom gerust eens langs (op afspraak) om een aantal kleuren in het echt te kunnen zien of neem even contact op zodat we voorbeelden toe kunnen sturen!

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

 1.969,00 2.399,00

Levering: Dit product wordt op maat gemaakt, levertijd in overleg

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

De Trestle Table is met name geschikt voor gebruik in ruimtes waar flexibiliteit belangrijk is, zoals werkomgevingen, maar ook in een huiselijke setting misstaat de tafel niet. In tegenstelling tot veel andere tafels met schragen kun je bij dit ontwerp ook aan de kopse kanten plaats nemen, wat de tafel bijvoorbeeld als eettafel geschikt maakt. Het blad van de Trestle Table kan qua afmetingen volledig aangepast worden aan het interieur.

Uitleg van de diverse opties:

– Ieder tafel wordt op maat gemaakt en daarbij heb je de keuze uit 4 standaardkleuren voor de schragen en maar liefst 16 kleuren Forbo Desktop toplaag. Dit Forbo materiaal wordt zorgvuldig verlijmd op een multiplex blad. Wil je liever een andere kleur schraag of bijvoorbeeld HPL als toplaag? Ook geen probleem, neem dan even contact op en dan kijken we samen wat er mogelijk is en wat een mooie combinatie kan zijn.

– Het is nu óók mogelijk om een massief Europees eiken blad of Amerikaans noten te kiezen. De bladen zijn dezelfde dikte van ca. 26mm en hebben dezelfde hoek- en randafwerking. De massief houten bladen worden in Nederland geproduceerd en bij Vij5 afgewerkt en voorzien van 2 lagen Osmo hardwax olie voor een perfect finish, bestand tegen koffie, rode wijn, etc.

– Naast het standaard ‘berken-multiplex’ wat we gebruiken voor de bladen, bieden we nu ook een nieuwe ‘eco-plex’ aan. Dit is een nóg duurzamer blad, gemaakt van hout uit ecologische cultuurnossen. PEFC gekeurd. Bovendien is het blad ook iets lichter, zowel in gewicht als in kleur, welke aan de zijkant van de tafel te zien is.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Trestle Table op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

David Derksen

Forbo Furniture Linoleum op multiplex

4154 burgundy, 4166 charcoal, 4174 conifer, 4175 pebble, 4177 vapour, 4178 iron, 4179 smokey blue, 4183 pistachio, 4184 olive, 4185 powder

Trestles kleur

RAL5008 Grijsblauw, RAL6003 Olijfgroen, RAL6009 Dennengroen, RAL9002 Grijswit, RAL9004 Signaalzwart, Custom kleur

width

72cm, 80cm, 90cm, 100cm, andere afmetingen op aanvraag

length

180cm, 200cm, 220cm, 250cm, 300cm met 3 schragen

in collectie

sinds 2018

productie

lokaal geproduceerd in Nederland, onderdelen geproduceerd in Duitsland

materiaal

aluminium, Forbo Furniture Linoleum, multiplex

afmetingen

Schragen hoogte ca. 72cm, tafelblad 26mm dik, totale hoogte bovenkant blad ca. 75cm