Tilt Bar Stool

De Tilt barkruk laat zien hoe een eenvoudige ingreep comfort en stabiliteit kan creëren.

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

PEFC gekeurd Eikenhout

Met de hand gemaakt

 325,00 385,00

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist
Levering: Onderdelen op voorraad, op bestelling gereed gemaakt & verstuurd in ca. 2-3 weken

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

Binnen de basiscomponenten waaruit een houten barkruk in de regel wordt geconstrueerd, zocht Floris naar een eenvoudige manier om een ​​recht, hard oppervlak aangenaam te maken om op te zitten. Door het hout van de zitting en de poten in een hoek van 3 graden te kantelen, creëerde hij zowel een verrassend comfortabele zitting als een solide stabiliteit in de constructie van de poten. De plaatsing van de voetsteunen zorgt ervoor dat elke gebruiker intuïtief weet hoe op deze barkruk plaats te nemen om de onverwacht aangename zithouding te ervaren.

De barkruk is gemaakt van massief PEFC gecertificeerd eikenhout en geproduceerd in de regio van onze studio in Eindhoven. Voor bescherming en duurzaamheid worden het zitvlak en de voetsteunen behandeld met Osmo hard-wax olie. Het frame van de kruk is standaard verkrijgbaar in onbehandeld eikenhout voor een natuurlijke uitstraling. Optioneel kan het frame ook worden behandeld met een lak in vier standaardkleuren, een custom kleur op aanvraag of met Osmo hard-wax olie waardoor alle oppervlakken dezelfde afwerking hebben.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Tilt barkruk op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier andere leuke krukjes in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

Floris Hovers

materiaal

massief eiken (PEFC), Osmo hard-waxolie

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2019

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , , , ,