Vij5 / Webshop / Accessoires / Spiegels / Tangents Mirror | staande design spiegel met gepoedercoat stalen frame

Tangents Mirror | staande design spiegel met gepoedercoat stalen frame

door Jenna Postma

De Tangents Mirror is speels in zijn eenvoud. De schuine verbindingen in het metalen frame lijken speels, maar zijn tegelijkertijd functioneel. Doordat het frame aan de achterkant van de spiegel nonchalant tegen de muur leunt zorgt deze er namelijk voor dat de spiegel heel gemakkelijk blijft staan. Daarnaast geeft het frame ruimte aan een aantal kledinghangers. Een subtiel, grafisch en functioneel ontwerp, geschikt voor verschillende ruimtes.

Het houten plankje bovenop is een optioneel accent en geeft ruimte aan kleine objecten, deze kun je hier los bij bestellen.

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

 595,00 695,00

Levering: Onderdelen op voorraad en op bestelling gereed gemaakt, verstuurd in 3 tot 5 werkdagen

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

De Tangents Mirror is ontworpen door Jenna Postma. Jenna heeft een eigen studio voor interieur- en productontwerp in Utrecht. Haar ontwerpstijl wordt gekenmerkt door eenvoud, speelsheid en een passie voor details. Door verhalend te werken vertaalt ze herinneringen en fantasieën naar gebruiksvriendelijke en esthetische concepten. Materiaal, kleur en vorm creëren een warme en natuurlijke sfeer.

Jenna’s inspiratie voor het ontwerp van de Tangents Mirror komt van het Rietveld Schröderhuis in haar woonplaats Utrecht. In haar ogen een grafische speeltuin van lijnen!

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Tangents Mirror op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze design accessoires.

Specificaties

ontwerper

Jenna Postma

kleur

RAL7004 signaalgrijs, RAL9017 zwart, eigen kleurkeuze

afmetingen

hoogte ca. 175cm en 60cm breed, spiegel 160×60

in collectie

sinds 2021

materiaal

poedercoating, spiegelglas, staal

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland