Tangents
Mirror

Een staande spiegel met een verfijnd en strak lijnenspel.

De Tangents Mirror is speels in zijn eenvoud. De schuine verbindingen in het metalen frame ogen speels, en zijn tegelijkertijd functioneel. Doordat het frame aan de achterkant van de spiegel nonchalant tegen de muur leunt, blijft de spiegel heel gemakkelijk staan.

Daarnaast geeft het frame ruimte aan een aantal kledinghangers. Het houten plankje bovenop vormt een natuurlijk accent en geeft ruimte aan kleine objecten.

Een subtiel, grafisch en functioneel ontwerp, geschikt voor verschillende ruimtes.

.

Grotere aantallen of toepassing in een project? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Op onze download pagina kun je 3d modellen, high-res beeldmateriaal en product informatie vinden.

Varianten

Het frame van de Tangents Mirror is uit voorraad leverbaar in RAL9017 verkeerszwart en RAL7004 signaalgrijs, custom kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

de Vij5 stappen
van de
Tangents Mirror

Transparantie van de keten is voor ons vanzelfsprekend.

Dat betekent bij ons niet alleen informatie geven over waar iets geproduceerd is. Onze keten begint namelijk veel eerder: bij de ontwerper van het product!

We vertellen je dan ook graag het hele verhaal. Klik op de knoppen om de verschillende stappen te ontdekken:

ONTWERPEN

De Tangents Mirror is ontworpen door Jenna Postma. Jenna heeft een eigen studio voor interieur- en productontwerp in Utrecht. Haar ontwerpstijl kenmerkt zich door eenvoud, speelsheid en een passie voor details. Op verhalende wijze vertaalt ze haar verbeelding, haar verwondering over het ogenschijnlijk alledaagse en een fascinatie voor patronen naar gebruiksvriendelijke en esthetische concepten. Materiaal, kleur en vorm creëren een warme en natuurlijke sfeer.

Jenna’s inspiratie voor het ontwerp van de Tangents Mirror komt van het Rietveld Schröderhuis in haar woonplaats Utrecht. In haar ogen een grafische speeltuin van lijnen!

“Wat ik het leukste vind, is dat het interieur in eerste plaats functioneel is ontworpen, net zoals de Tangents Mirror.”

Jenna Postma

Jenna Postma

VERZAMELEN

De Tangents Mirror is sinds 2021 onderdeel van de Vij5 collectie. De spiegel past door de grafische vormentaal in combinatie met het functionele aspect heel mooi in de Vij5 collectie. Wat wij interessant vinden is dat de spiegel gemakkelijk in verschillende ruimtes geplaatst en ook verplaatst kan worden, zonder de muur te beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan een slaapkamer, badkamer, hal of zelfs hotelkamer. Items zoals een sjaal of een kledinghanger hangen nonchalant aan het gecoate metalen frame. Handig om je kleding te ventileren of alvast klaar te hangen voor de volgende dag!

VERTALEN

De Tangents Mirror is onderdeel van een grotere serie Tangents meubelen die Jenna op maat maakt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door de gecoate metalen frames te combineren met planken van acryl of massief hout, ontstaan kasten, tafels of ieder gewenst meubel op maat. Zo ontstond ook de vraag voor een spiegel in dezelfde serie. Na een periode van schetsen en maquettes maken, vertaalde Jenna het Tangents concept van de schuine lijnen in een spiegelontwerp. Door te spelen met eenvoudige lijnen is het resultaat een spiegel die zichzelf ondersteunt..

De Tangents Mirror is nu onderdeel van de Vij5 collectie. Voor meer informatie over de overige Tangents meubelen kun je rechtstreeks contact opnemen met Jenna.

MAKEN

De Tangents Mirror wordt volledig met de hand in Nederland geproduceerd. De vierkante metalen buizen worden op maat gemaakt en aan elkaar gelast. Vervolgens wordt het frame gepoedercoat. Als laatste wordt de spiegel op het frame verlijmd. Het houten plankje wordt op maat gefreesd en afgewerkt met Osmo hardwax olie.

In het materialen paspoort kun je terugvinden waar en door wie de verschillende onderdelen van dit product gemaakt worden.

MATERIALEN PASPOORT

Tangents Mirror

Frame

Stalen kokerprofiel, lokaal geproduceerd in regio EIndhoven (NL) en gepoedercoat in kleine series inValkenswaard (NL).

Spiegelglas

Het spiegelglas wordt in België geproduceerd en wordt bij Vij5 in Eindhoven (NL) op het frame verlijmd met een speciale spiegelkit.

Verpakking

recycle icon

Op-maat-gemaakte bruin-kartonnen verpakking van 80% gerecycled karton, geproduceerd in Nederland

Noot: om de prijs niet te hoog te laten worden hebben we er voor gekozen de spiegel niet standaard inclusief stevige verzendverpakking aan te bieden. Ophalen en/of levering door Vij5 heeft de voorkeur, voor een meerprijs is een degelijke verzendverpakking wél mogelijk voor (inter)nationaal transport.

Afmetingen

Gehele Frame 60 x 27 x 175 cm

Spiegelglas 100 x 60 cm

In Vij5 collectie sinds 2021

DELEN

Wil je dit product in het echt zien?

Kom naar onze showroom in Eindhoven of ga langs bij één van onze ambassadeurs of andere verkooppunten.

Grotere aantallen, custom kleuren of toepassing in een project?

Neem even contact met Arjan op en vraag hier een offerte aan.

Vij5 webshop

Alle producten van Vij5 zijn natuurlijk ook rechtstreeks via onze eigen webshop te bestellen:

Vij5
Showroom

vij5 showroom ddw2019 img 4480 web

Je kunt onze studio en werkplaats bezoeken om onze producten in het echt te zien, voelen en ervaren! Wij werken vanuit een karakteristieke bedrijfshal aan de Hallenweg in Eindhoven. De meeste producten zijn hier te zien, maar momenteel is de showroom in gebruik voor een ander groot project. Dus neem even contact op en laat vooral even weten wat je graag wilt zien, dan kijken we wat er mogelijk is!

Je kunt hiervoor een afspraak maken via mail of telefoon.

Exacte locatie op Google Maps