Vij5 / Webshop / Accessoires / Spiegels / Moonrise Mirror

Moonrise Mirror

Deze spiegel is geinspireerd op het draaien van de maan rond de aarde, waarmee hij zichzelf aan ons laat zien in verschillende gedaantes. Hiermee worden de seizoenen en het verstrijken van de maand gemarkeerd.

Lokale productie Nederland

PEFC gekeurd Eikenhout

Met de hand gemaakt

 345,00 395,00

Levering: Dit product is te bestellen, maar niet alle varianten zijn momenteel uit voorraad leverbaar (neem voor de zekerheid even contact op!)

Tot en met Kerst: Gratis verzending binnen Nederland op alle accessoires, verlichting & kleine meubels (m.u.v. kerstkaarten, koolzaadwas kaarsen en losse navulsets).

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

TIP: Ontvang nu een gratis set Vij5 kerstkaarten bij iedere bestelling in onze webshop boven de €100,-. Ze zijn natuurlijk óók los (bij) te bestellen!

Omschrijving

De balans tussen licht en donker in de maand cyclus definieert een tijd van groei en een nieuwe start met de maan in het ‘eerste kwartier’: de lente.

Het ‘laatste kwartier’ vertegenwoordigd het begin van het einde van de cyclus waarbij oude structuren worden afgebroken en de weg voor nieuwe structuren wordt voorbereid: de herfst.

Dit fenomeen en de grafische vertaling hiervan heeft als inspiratie gediend voor het ontwerp van de Moonrise Mirror. De ronde spiegel is opgesplitst in twee halve cirkels, gemaakt van helder en gekleurd spiegelglas. De achterzijde is een handgemaakte massief eikenhouten ring en biedt een simpele constructie om de spiegel op te hangen in elke gewenste positie, passend bij de stemming en behoeften van de gebruiker.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Moonrise Mirror op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze design accessoires.

Specificaties

ontwerper

Michael Funch

Moonrise Mirror

Spring (clear & green mirror glass), Fall (clear & pink mirror glass), Black (black & clear mirror glass)

afmetingen

Ø 50cm, totale dikte 27mm (inclusief 6mm spiegel)

in collectie

sinds 2015

materiaal

massief eiken (PEFC), spiegelglas

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland