Vij5 / Webshop / Accessoires / Pigments & Porcelain | design koffiekopjes in gekleurd porselein

Pigments & Porcelain | design koffiekopjes in gekleurd porselein

Deze prachtige design koffiekopjes zijn handgemaakt van hoogwaardig porselein en hebben allemaal een unieke tekening door de gebruikte techniek.⁠ Pigments & Porcelain is een onderzoek naar het door elkaar vloeien van kleuren in vloeibare porselein, waarbij het ontstaansmoment wordt gevangen in het eindproduct. Het resultaat is soms strak, soms zwierig, kleurrijk of subtiel, maar altijd geleid door het stromen van de vloeibare porselein en de bewegingen die gemaakt werden tijdens het proces.

Of je nu een ochtendkoffie drinkt of geniet van een kopje thee in de namiddag, deze kopjes zijn perfect om je dag op te fleuren en je humeur een boost te geven.

Let op: Pigments & Porcelain wordt met de hand gemaakt in gelimiteerde series. Voor iedere serie kiezen we samen met Alissa + Nienke een nieuwe kleurencombinatie. Voorgaande edities zijn dus helaas niet meer verkrijgbaar!

  • Handgemaakt porselein
  • Vaatwasserbestendig
  • Unieke tekening per kopje

Lokale productie Nederland

Met de hand gemaakt

 49,90 59,90

Levering: Indien op voorraad wordt dit product binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

De Pigments & Porcelain serie bestaat uit koffie- en theekopjes. Elk kopje is met zorg vervaardigd, met porselein dat aan de binnenzijde is geglazuurd en aan de buitenzijde ongeglazuurd blijft. Doordat de kleur door-en-door in de klei aanwezig is blijft deze ook na veelvuldig gebruik behouden. Het resultaat? Een tijdloze elegantie die de tand des tijds doorstaat, zelfs bij dagelijks gebruik en herhaaldelijke wasbeurten in de vaatwasser.

Wat onze serie echt uniek maakt, is het gebruik van verschillende kleuren porselein in één traditioneel gietproces. Hierdoor wordt het magische moment van creatie gevangen in elk eindproduct. De stroming van het vloeibare porselein en de bewegingen die gemaakt worden tijdens het proces resulteren soms in strakke lijnen, soms in speelse wendingen, met een kleurrijk of subtiel karakter.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Pigments & Porcelain en voeg een vleugje artistieke flair toe aan jouw dagelijkse koffie- en theemomenten.

Meer weten over deze design koffiekopjes?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van Pigments & Porcelain op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier al onze servies items.

Neem ook eens een kijkje bij de categorie keramiek.

Specificaties

variation

2 stuks 80ml espresso/koffie kopje, 2 stuks 120ml koffie/cappuccino kopje, 2 stuks 300ml thee mok

ontwerper

Alissa + Nienke

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2015

materiaal

porselein

kleur

gember-geel