Pigments & Porcelain kopjes

Pigments & Porcelain is een onderzoek naar het door elkaar vloeien van kleuren in vloeibare porselein, resulterend in een serie handgemaakte, unieke producten.

p.s. De kopjes worden per setje van 2 verkocht, maar als je er meerdere besteld (bijvoorbeeld een vol doosje van 6) zorgen we er natuurlijk voor dat het een mooie combinatie is!

Let op; De Pigments & Porcelain kopjes in de huidige kleuren zijn uitlopend, in de loop van 2022 gaan we weer met een compleet nieuwe kleur aan de slag.

Gemaakt in Eindhoven

Met de hand gemaakt

 24,00 30,00

Levering: Dit product is te bestellen, maar niet alle varianten zijn momenteel uit voorraad leverbaar (neem voor de zekerheid even contact op!)

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

Door het gebruik van verschillende kleuren porselein in één traditioneel gietproces, wordt het ontstaansmoment gevangen in het eindproduct. Soms strak, soms zwierig, kleurrijk of subtiel, maar altijd geleid door het stromen van de vloeibare porselein en de bewegingen die gemaakt werden tijdens het proces.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van Pigments & Porcelin op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier al onze servies items.

Neem ook eens een kijkje bij de categorie keramiek.

Specificaties

variation

2x 80ml espresso/koffie kopje, 2x 120ml koffie/cappuccino kopje, 2x 300ml thee mok

ontwerper

Alissa + Nienke

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2015

materiaal

porselein

kleur

blauw, roze, zwart