Vij5 / Webshop / Accessoires / Onderzetters / Chaku | houten design onderzetter voor pannen

Chaku | houten design onderzetter voor pannen

De Chaku is een handige onderzetter voor hete potten en pannen, bestaande uit twee driehoekige houten vormen die verbonden zijn met een kort touw gemaakt van gerecyclede petflessen. Je kunt de Chaku naar behoefte positioneren door de vormen uit elkaar of juist dicht bij elkaar te plaatsen. De driehoekige houten profielen zorgen voor een stabiele stand, ongeacht in welke positie ze worden neergelegd. Op deze manier ondersteunt dit design alles van een hete pan tot een bakplaat, afhankelijk van de grootte en vorm van het keukengerei.

  • Gemaakt met duurzame materialen
  • Ondersteunt verschillende groottes
  • Handgemaakt in kleine oplages

Gemaakt in Eindhoven

Met de hand gemaakt

Lokale productie Nederland

 45,00

Levering: Indien op voorraad wordt dit product binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

De naam van de Chaku is afgeleid van de ‘nunchaku’, een item uit de Japanse vechtsport. Hoewel het qua uiterlijk enigszins overeenkomt, vervult de Chaku als onderzetter een compleet andere functie. Het is ontworpen om jouw kookervaring te verbeteren door een combinatie van functionaliteit en stijl te bieden. Of je nu een gepassioneerde chef-kok bent die regelmatig experimenteert in de keuken of gewoon op zoek bent naar een handige oplossing voor het beschermen van je tafelblad. Zo gemakkelijk als de Chaku op tafel presteert, kun je deze onderzetter ook opbergen wanneer niet in gebruik. Hang hem bijvoorbeeld op aan een mooi haakje of leg hem in je besteklade.

Meer weten over deze design onderzetter?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Chaku op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Specificaties

materiaal

eikenhout, notenhout

kleur

beige koord, blauw koord, gemêleerd koord, rood koord, zwart koord

merk

Vij5

productie

lokaal geproduceerd in Nederland

ontwerper

KellerFreyschmidt

in collectie

sinds 2020