Vij5 / Webshop / Accessoires / Kapstokken / Alf – Special Editions

Alf – Special Editions

Alf is een wandhaak die plaats heeft voor vijf kledinghangers tegelijk. De haak van elke standaard hanger past perfect in de uitgesneden groeven die de hangers tegelijkertijd netjes van elkaar scheiden.

Deze Special Editions zijn een variatie op de standaard kleuren van de Alf, gemaakt voor OBJECT Rotterdam in een beperkte oplage in 11 kleuren. Gepresenteerd als een regenboog aan kleur 🙂 De resterende items zijn hier in onze webshop verkrijgbaar, maar OP = OP. We gaan later in het jaar bepalen welke kleuren we in de permanente collectie opnemen van de Alf, die nu enkel in eiken, bruin & zwart verkrijgbaar is.

p.s. De gekleurde lijnzaadolie die we gebruiken is de prachtige ‘Satin Wood Oil’ van Linolie & Pigment uit Denemarken. Hier zijn wij distribiteur van in Nederland en de olie is te bestellen via www.linolie.nl. De kleurnamen en nummers van de Special Editions verwijzen ook naar de specifieke olie kleuren die we gebruikt hebben voor deze unieke serie.

 45,00

Levering: Indien op voorraad wordt dit product binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires, verlichting & kleine meubels.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

Omschrijving

Alf is ontworpen door de Zweedse ontwerper Gustav Rosén. De inspiratie voor Alf kwam voor hem van gedraaide precisieonderdelen voor motoren, waarbij verschillende onderdelen perfect in elkaar passen. Hij vertaalde dit principe naar een prachtig item voor het interieur.

Meer weten over dit product?

Klik hier voor meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie van de Alf.

Specificaties

Gewicht N/B
ontwerper

Gustav Rosén

materiaal

Massief essenhout

afmetingen

diepte 13cm, diameter 8,5cm

kleur

Donkerblauw gekleurde lijnzaadolie, Donkergroen gekleurde lijnzaadolie, Geel (62 / Casablanca), Lichtblauw (31 / Helsinki), Lichtgroen (04 / Hanoi), Lichtpaars (41 / Prag), Lichtroze (43 / Nice), Lila (38 / Dubrovnik), Oranje (46 / Beijing), Rood (47 / Moskva), Terra (59 / New Delhi)

productie

geproduceerd in Litouwen, Behandeld met (gekleurde) lijnzaadolie uit Denemarkn

in collectie

sinds 2023

merk

Vij5