Epaulette

Epaulette is een wissellijst of spiegel waarbij de focus op de hoeken ligt.

De constructie bestaat uit eikenhouten onderdelen die bij elkaar worden gehouden door L-vormige hoekprofielen in koper of messing. Het frame kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden, aan een schroefje of spijker in de muur, door de uitsparingen in de achterplaat.

Combineer je Epaulette lijst met een mooie grafische print van Raw Color. of een mooie A3 winterprint van Studio Kars+Boom.

Noot: Bij de frames welke groter zijn dan A3 is ook de profielmaat iets breder en deze grotere varianten zijn momenteel helaas niet mogelijk met spiegelglas.

Lokale productie Nederland

PEFC gekeurd Eikenhout

 49,00 149,00

Vij5 is momenteel gesloten tot 10 juli. Bestellingen kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden pas vanaf 11 juli weer verstuurd.

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 75 euro.

Omschrijving

De profielen worden in de hoeken geschoven als épaulettes* en versterken de expressie van de lijst op een subtiele maar karakteristieke manier. De hoeken van een frame definiëren het silhouet en kunnen daarom gezien worden als de ‘schouders’ van een afbeelding.

Het frame kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden, aan een schroefje of spijker in de muur, door de uitsparingen in de achterplaat.

*‘Epaulette’ is het Franse woord voor ‘schouderstuk’, welke gebruikt kan worden als decoratie of om de rang van een uniform aan te geven.”

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Epaulette op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze design accessoires.

Specificaties

kleur

zacht paars gekleurde lijnzaadolie (nieuw), onbehandeld eiken, groen gekleurde lijnzaadolie (nieuw), roze gekleurde lijnzaadolie (nieuw)

formaat

A5, A4, A3, A2 (420 x 594), 50 x 70cm, 60 x 80 cm, 70 x 100cm, A0 (841×1189)

hoekjes

messing, koper

variatie

plexiglas (gebruik als fotolijst), spiegelglas