LookShelf

De LookShelf is een massief eikenhouten boekenplank waarop je je favoriete boek presenteert. Ontworpen om bescheiden en totaal toegewijd te zijn aan het boek wat hij draagt.

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

PEFC gekeurd Eikenhout

Met de hand gemaakt

 59,00 89,00

Vij5 is momenteel gesloten tot 10 juli. Bestellingen kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden pas vanaf 11 juli weer verstuurd.

Levering: Dit product is momenteel in productie, neem even contact op voor de exacte levertijd!

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 75 euro.

Omschrijving

Presenteer je meest waardevolle kunstboek, het leesboek wat je maar niet opzij kunt leggen of je favoriete voorleesboek in de kinderkamer. Óf creëer een indrukwekkende bibliotheek aan de muur van je woonkamer, een boekenplankje naast je bed, een muur van tijdschriften in een café of een display in een boekenwinkel.

De LookShelf assisteert je ook in de keuken: hij ondersteunt je kookboek terwijl je zelf het eten bereidt. Daarnaast kan de LookShelf natuurlijk ook gebruikt worden om andere items een plek te geven zoals een fotolijst, je mooiste platenhoes of zelfs je iPad.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de LookShelf op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze design accessoires.

Specificaties

kleur

eiken met Osmo hard-wax olie, noten kleur lijnzaadolie, zwart gekleurde lijnzaadolie, rood gekleurde lijnzaadolie (nieuw), roze gekleurde lijnzaadolie (nieuw), licht lila gekleurde lijnzaadolie (nieuw)

materiaal

massief eiken (PEFC)

ontwerper

Daphna Laurens

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2013

afmetingen

profiel 6,5 x 12 cm, lengte 23 of 50 cm