Vij5 / Webshop / Accessoires / Boekenplanken / LookShelf | design boekenplank en kookboekhouder in massief eiken

LookShelf | design boekenplank en kookboekhouder in massief eiken

Deze massief eikenhouten boekenplank is ontworpen om niet alleen je favoriete boeken op een toegewijde manier te presenteren, maar ook de prachtige designs van de covers ervan in de spotlight te kunnen zetten.⁠⁠

Of je nu wilt pronken met je meest waardevolle kunstboek, genieten van het leesboek dat je niet kunt neerleggen, of een indrukwekkende bibliotheek aan de muur wilt creëren, onze LookShelf maakt het mogelijk.⁠

⁠De LookShelf heeft ook een praktische kant: in de keuken ondersteunt de boekenplank je kookboek terwijl je keukenblad vrij blijft om heerlijke gerechten te bereiden. Maar daar stopt het niet – gebruik de LookShelf ook voor fotolijsten, platenhoezen of zelfs je iPad.⁠

⁠Het ophangen is eenvoudig dankzij de meegeleverde schroeven en handige uitsparingen aan de achterkant. De natuurlijke eiken variant, voorzien van een beschermende laag Osmo hard-wax olie, heeft een prachtige matte finish die perfect past bij elke interieurstijl.⁠ Laat de LookShelf jouw ruimte transformeren en je favoriete items op een prachtige manier presenteren!

  • PEFC gekeurd massief eiken
  • Elegante presentatie
  • Praktisch ontwerp

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

PEFC gekeurd Eikenhout

Met de hand gemaakt

 59,00 89,00

Levering: Onderdelen op voorraad en op bestelling gereed gemaakt, verstuurd in 3 tot 5 werkdagen

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

De LookShelf is het geesteskind van de Eindhovense designstudio Daphna Laurens, opgericht door Daphna Isaacs en Laurens Manders. In hun ontwerpen streven ze ernaar om toegepaste en beeldende kunst te combineren, met als doel alledaagse producten te transformeren tot objecten met een unieke identiteit.

Het eenvoudige concept achter de LookShelf boekenplank is geboren uit hun liefde voor prachtige boeken. Waar in traditionele boekenkasten meestal alleen de ruggen van de boeken zichtbaar zijn, biedt deze plank de mogelijkheid om ook de binnenkant van het boek of de cover tentoon te stellen.

Meer weten over deze design boekenplank?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de LookShelf op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze design accessoires.

Specificaties

kleur

Noten kleur lijnzaadolie, Zwart gekleurde lijnzaadolie, Eiken met Osmo hard-wax olie, licht lila gekleurde lijnzaadolie (nieuw), rood gekleurde lijnzaadolie (nieuw)

materiaal

massief eiken

ontwerper

Daphna Laurens

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2013

afmetingen

profiel 6,5 x 12 cm, lengte 23 of 50 cm