Vij5 / Webshop / Aanbiedingen / Brass Light BL25 (showmodel)

Brass Light BL25 (showmodel)

Door een dunne plaat koper of messing te vouwen kunnen stabiele constructies ontstaan, zo bewijst David Derksen met zijn Copper & Brass Lights. Het vouw-principe definieert de vorm én de esthetiek van de lampen en vormt daarmee een delicate maar verfijnde serie lampen.

NOOT: Dit is een voormalig showmodel. Hij moet wel even gepoetst worden dus hij wordt niet als nieuw, maar wel een mooie lamp voor een mooie prijs!

Oorspronkelijke prijs was: € 625,00.Huidige prijs is: € 435,00.

Nog 1 stuks op voorraad

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

Alle onderdelen zijn ge-etst. Met deze nauwkeurige techniek worden de buiglijnen in het materiaal aangebracht, waarna ze met de hand worden gevouwen en geassembleerd in Eindhoven.

Door de reflectie van de omgeving in de glanzende oppervlaktes krijgt elk facet zijn eigen kleurtoon. Het koper geeft een warme gloed aan het licht, messing een iets meer geel licht. De Copper & Brass Lights zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen, waardoor ze breed toepasbaar zijn in het interieur.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Copper Light op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier alle design verlichting in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

David Derksen

model

Copper Light CL16, Copper Light CL25, Copper Light CL30, Brass Light BL16, Brass Light BL25, Brass Light BL30

in collectie

sinds 2014

materiaal

massief koper

ontwikkeling

Breemer Product House

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland, onderdelen uit Italië

afmetingen

BL16 & CL16 Ø185 × 435 mm met 16 facetten, BL25 & CL25 Ø290 × 255 mm met 25 facetten, BL30 & CL30 Ø410 × 155 mm met 30 facetten

lichtbron

Inclusief E27 dimbare LED lichtbron 8W (vervangt 60 Watt)