Lloop XL

De Lloop lamp is in hoogte verstelbaar door het groter of kleiner maken van de lus in het elektriciteitssnoer die ontstaat door een houten klosje. De functie wordt hiermee decoratie; simpel, helder en zonder verborgen technieken.

Gemaakt in Eindhoven

Eigen kleurkeuze mogelijk

Inclusief LED lichtbron

 399,00

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist
Levering: Onderdelen op voorraad, op bestelling gereed gemaakt & verstuurd in ca. 2-3 weken

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

De Lloop XL is de grote broer van de populaire Lloop lamp in de Vij5 collectie. Ontwerpduo bedacht een nieuwe vorm gebaseerd op hetzelfde principe als de originele Lloop: door het groter of kleiner maken van een lus in het elektriciteitssnoer met behulp van een houten klosje, is de lamp in hoogte verstelbaar. Functie wordt decoratie en andersom. Simpel, helder en zonder verborgen technieken.

De Lloop XL is beschikbaar als uni variant, waarbij de binnen- en buitenkant van de kap dezelfde kleur heeft en gecombineerd wordt met een bijpassend snoer. Los geplaatst of met meerdere is de lamp zeer geschikt voor boven een grote tafel. Gecombineerd met de kleinere Lloop Classic ontstaat er een gebalanceerde vormenfamilie.

Sinds kort is de lamp nu óók leverbaar met een witte binnenzijde voor de zwarte en zijde-grijs variant!

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Lloop op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier alle design verlichting in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

Ontwerpduo (Nathan Wierink & Tineke Beunders)

in collectie

sinds 2009

lichtbron

Inclusief E27 dimbare LED lichtbron 8W (vervangt 60 Watt)

materiaal

inclusief houten klosje en 5 meter textielsnoer, staal

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf, lokaal geproduceerd in Nederland

afmetingen

Ø 50 cm, hoogte 15 cm