Plain
Boards

Deze snijplanken zijn handig in gebruik en verfraaien tegelijkertijd je keuken. De cirkelvormige handgrepen maken de planken niet alleen handzaam maar zorgen er ook voor dat je ze aan de muur kunt hangen, waardoor een mooie geometrische compositie ontstaat. Decoratief en functioneel tegelijkertijd dus!

Varianten

Verkrijgbaar in een medium maat met een 3/4 zwarte ring en een large variant waarbij er een halve ring aan beide zijdes zit.

de Vij5
stappen
van de
Plain Boards

Transparantie van de keten is voor ons vanzelfsprekend.

Dat betekent bij ons niet alleen informatie geven over waar iets geproduceerd is. Onze keten begint namelijk veel eerder: bij de ontwerper van het product!

We vertellen je dan ook graag het hele verhaal. Klik op de knoppen om de verschillende stappen te ontdekken:

ONTWERPEN

De Plain Boards zijn een ontwerp van Hanne Willmann. Hanne is als productontwerper gevestigd in Berlijn. Voor haar ontwerpen houdt ze zich vooral bezig met meubels, verlichting en accessoires. Het experimenteren met verschillende materialen en al hun talrijke combinaties vormt de basis van al haar werk.

Hanne Willmann

“Met een open houding en een grote toewijding aan het vak ben ik vastbesloten om de essentie van ieder element dat ik tegenkom volledig te onthullen. Mijn producten stralen veel individualiteit en vertrouwen uit, maar behouden toch hun bescheidenheid.”

Hanne Willmann

VERZAMELEN

De Plain Boards zijn sinds 2019 onderdeel van de Vij5 collectie. Bij Vij5 vertellen we graag verhalen via onze producten. Maar we begrijpen ook dat je soms gewoon behoefte hebt aan mooie, functionele producten zonder een ingewikkeld concept. Gemaakt met hoogwaardige materialen en zichtbaar ontworpen door een goede ontwerper. Eenvoudige, functionele, alledaagse producten als aanvulling op de meer experimentele en conceptuele blikvangers in onze collectie en bij jou thuis. De Plain Boards zijn precies dat.

“De Plain Boards zijn een aanvulling op de meer experimentele en conceptuele blikvangers in onze collectie en bij jou thuis.”

Arjan & Anieke

VERTALEN

De Plain Boards zijn een praktische aanvulling op de bijzondere Prägen Boards die Hanne Willmann in 2017 voor Vij5 ontwierp. De snijplanken zijn qua vormentaal geïnspireerd op de bestaande Prägen Boards maar hebben in tegenstelling tot de presentatieplanken geen reliëf zijde. Dit maakt ze uitermate geschikt als functionele snijplank.

MAKEN

De Plain Boards zijn gemaakt van beukenhout, een relatief zachtere houtsoort die bij uitstek geschikt is om messen in een goede conditie te houden. Beukenhout heeft ook een anti bacteriële werking. De Plain Boards zijn behandeld met druivenpitolie en dus klaar voor gebruik.

In het schema hiernaast kun je de herkomst van alle onderdelen terugvinden.

MATERIALEN PASPOORT

Plain Boards

Beukenhout

wood 2 t

Beukenhout, verwerkt bij Vij5 in Eindhoven (NL)

Ringen

Zwart gepoedercoate draadstalen ringen, geproduceerd in regio Eindhoven (NL)

Afmetingen

Small 18 x 30 cm, met één zwart gepoedercoate ring op de hoek.

Medium 25 x 33 cm, met een zwart gepoedercoate ring aan beide zijdes.

In Vij5 collectie sinds 2019

DELEN

Wil je dit product in het echt zien?

Kom naar onze showroom in Eindhoven of ga langs bij één van onze ambassadeurs of andere verkooppunten.

Grotere aantallen of toepassing in een project?

Neem even contact op met Arjan en vraag hier een offerte aan.

vij5 plain boards by hanne willmann 2019 image by vij5 img 2655

Vij5 webshop

Alle producten van Vij5 zijn natuurlijk ook rechtstreeks via onze eigen webshop te bestellen:

Vij5
Showroom

vij5 showroom ddw2019 img 4480 web

Je kunt onze studio en werkplaats bezoeken om onze producten in het echt te zien, voelen en ervaren! Wij werken vanuit een karakteristieke bedrijfshal aan de Hallenweg in Eindhoven. De meeste producten zijn hier te zien, maar momenteel is de showroom in gebruik voor een ander groot project. Dus neem even contact op en laat vooral even weten wat je graag wilt zien, dan kijken we wat er mogelijk is!

Je kunt hiervoor een afspraak maken via mail of telefoon.

Exacte locatie op Google Maps 

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.