Nieuwe Oost, Utrecht

met Geen reacties

Burgemeester Reigerstraat 12
Utrecht (NL)

+31308776986

info@nieuwe-oost.nl

www.nieuwe-oost.nl

Nieuwe Oost is niet alleen een winkel, maar ook een studio die eigenwijs goed is in het adviseren over jouw interieur! Bij Nieuwe Oost vind je eigenzinnige meubels en prikkelende ontwerpen. Bovendien vertellen ze je graag meer over hun collectie.

Wil je je inrichting aanpakken, een op maat gemaakte kast, hulp bij je verbouwing om het echt kloppend te maken, of een woonkamer die wél past bij dat ene erfstuk? Loop dan eens binnen bij Nieuwe Oost.

Henk Jan is initiator van Nieuwe Oost en heeft veel ervaring in het vakgebied. Hij volgt onze collectie al vanaf het begin. Zijn enthousiasme voor mooie interieurs werkt aanstekelijk! Hij heeft een persoonlijke selectie uit onze collectie staan, maar kent onze producten door en door en adviseert je er met plezier over..

Arjan & Anieke

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.