Edwin Pelser, Den Haag

met Geen reacties

Piet Heinstraat 123-125
Den Haag (NL)

070 3609237

www.edwinpelser.nl

info@edwinpelser.nl

Edwin Pelser laat zien dat een interieurwinkel verder kan gaan dan producten verkopen en dat vormgeven eigenlijk verhalen vertellen is. In zijn winkel vind je meubels, verlichting en woonaccessoires van vooral (jonge) Nederlandse of Scandinavische ontwerpers en labels. Naast zijn eigen winkel opende hij in 2014 met succes ook de eerste brandstore van het Deense label Muuto.

Edwin en Vij5 vinden elkaar in hun zoektocht naar jonge ontwerpers en hun gedeelde visie over het verhaal achter het ontwerp. Elk verhaal in de winkel is verrassend en anders, maar het uitgangspunt is steeds: vernieuwing met respect voor traditie, in harmonie met mens en natuur.

Edwin is een Vij5 Ambassadeur van het eerste uur! Hij was de eerste retailer die onze collectie echt in het zonnetje wilde zetten. We hebben een aantal jaren intensief samengewerkt met de Vij5 Pilotstore als shop-in-shop in zijn winkel. Nu is de Vij5 collectie weer meer gemengd met de rest van zijn assortiment, waardoor onze producten nog mooier tot zijn recht komen. Als je iemand zoekt die alles weet van de Vij5 collectie .. dan moet je naar Edwin vragen!

Arjan & Anieke

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.