Vij5 / Webshop / Meubels / Strap Stool (barkruk 75cm hoogte)

Strap Stool (barkruk 75cm hoogte)

De Strap Stool is een barkruk die bestaat uit een aantal eikenhouten onderdelen, welke naadloos in elkaar passen, die door de twee spanbanden stevig bij elkaar worden gehouden.

NOOT: Deze barkruk versie van de Strap Stool is afgeleid van de originele, lagere Strap Stool krukken die flat-packed geleverd worden. De barkrukken zijn voor een project gemaakt en zijn volledig verlijmd en geschroefd voor extra stevigheid naast de spanbanden. Er waren er 4 extra, vandaar dat we deze nu hier aanbieden in onze webshop.

Naar keuze worden er gele of zwarte spanbanden meegeleverd.

  • Origineel design
  • Voor keuken of restaurant
  • Lokaal geproduceerd

Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 299,00.

Nog 4 stuks op voorraad

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

De Strap Stool is ontworpen door Bram Burger en Stijn van der Vleuten onder de naam bram/stijn. Bram en Stijn werken als freelance ontwerpers aan diverse projecten variërend van (tijdelijke) interieurs tot beursstands en evenementen. Je kunt Bram ook kennen als één van de oprichters van de multidisciplinaire ontwerpstudio ‘La Bolleur’ en Stijn als onderdeel van het Nederlandse kunst collectief ‘We Make Carpets’.

Met een slimme constructie in het achterhoofd ontwikkelden Bram en Stijn de ‘strap-serie’: een serie krukken, banken, tafels en kasten gemaakt van een paar compartimenten die in een oogwenk op te zetten zijn. De meubels werden, mede door hun flexibiliteit die vaak gewenst is voor tijdelijke evenementen, ontworpen voor Ecco’s hotshop en de Modefabriek.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Strap Stool op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier andere leuke krukjes in de Vij5 collectie.

Specificaties

in collectie

sinds 2013

materiaal

massief eiken (PEFC)

merk

Vij5

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland

spanbanden

zwart, geel