Vij5 / Webshop / Accessoires / Fotolijsten / Epaulette | houten design fotolijst, wissellijst in A5, A4 of A3

Epaulette | houten design fotolijst, wissellijst in A5, A4 of A3

Epaulette is een wissellijst of spiegel waarbij de focus op de hoeken ligt.

De constructie bestaat uit eikenhouten onderdelen die bij elkaar worden gehouden door L-vormige hoekprofielen in koper of messing. Het frame kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden, aan een schroefje of spijker in de muur, door de uitsparingen in de achterplaat.

Lokale productie Nederland

PEFC gekeurd Eikenhout

 49,00 69,00

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

De profielen worden in de hoeken geschoven als épaulettes* en versterken de expressie van de lijst op een subtiele maar karakteristieke manier. De hoeken van een frame definiëren het silhouet en kunnen daarom gezien worden als de ‘schouders’ van een afbeelding.

Het frame kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden, aan een schroefje of spijker in de muur, door de uitsparingen in de achterplaat.

*‘Epaulette’ is het Franse woord voor ‘schouderstuk’, welke gebruikt kan worden als decoratie of om de rang van een uniform aan te geven.”

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Epaulette op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze design accessoires.

Specificaties

formaat

A5, A4, A3

hoekjes

messing, koper

variatie

plexiglas (gebruik als fotolijst)

in collectie

sinds 2016

productie

lokaal geproduceerd in Nederland