Epaulette

Epaulette is een frame waarbij de focus op de hoeken ligt. De constructie bestaat uit eikenhouten onderdelen die bij elkaar worden gehouden door L-vormige hoekprofielen in koper of messing.

Noot: Bij de frames welke groter zijn dan A3 is ook de profielmaat iets breder en deze grotere varianten zijn momenteel helaas niet mogelijk met spiegelglas.

Lokale productie Nederland

PEFC gekeurd Eikenhout

 49,00 189,00

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 35 euro!

Omschrijving

De profielen worden in de hoeken geschoven als épaulettes* en versterken de expressie van de lijst op een subtiele maar karakteristieke manier. De hoeken van een frame definiëren het silhouet en kunnen daarom gezien worden als de ‘schouders’ van een afbeelding.

Het frame kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden, aan een schroefje of spijker in de muur, door de uitsparingen in de achterplaat.

*‘Epaulette’ is het Franse woord voor ‘schouderstuk’, welke gebruikt kan worden als decoratie of om de rang van een uniform aan te geven.”

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Epaulette op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze design accessoires.

Specificaties

size

A5, A4, A3, A2 (420 x 594), 50 x 70cm, 60 x 80 cm, 70 x 100cm, A0 (841×1189)

epaulettes

brass (standard), copper

variation

plexi glass (picture frame variation), mirror glass (mirror variation)

kleur

onbehandeld eiken, blauw gekleurde lijnzaadolie, bordeaux gekleurde lijnzaadolie, groen gekleurde lijnzaadolie, zwart gekleurde lijnzaadolie

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , , , , , ,