Chaku

Chaku is een handige onderzetter voor hete potten en pannen, bestaande uit twee driehoekige houten vormen die verbonden zijn met een kort touw gemaakt van gerecyclede petflessen.

Gemaakt in Eindhoven

Met de hand gemaakt

Lokale productie Nederland

Nieuw in de collectie

 45,00

Levering: Op voorraad, binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

Tot en met Kerst: Gratis verzending binnen Nederland op alle accessoires, verlichting & kleine meubels (m.u.v. kerstkaarten, koolzaadwas kaarsen en losse navulsets).

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150, de rest van Europa vanaf €250.

TIP: Ontvang nu een gratis set Vij5 kerstkaarten bij iedere bestelling in onze webshop boven de €100,-. Ze zijn natuurlijk óók los (bij) te bestellen!

Omschrijving

Je kunt de Chaku naar behoefte positioneren door de vormen uit elkaar of juist dicht bij elkaar te plaatsen. De driehoekige houten profielen zorgen voor een stabiele stand, ongeacht in welke positie ze worden neergelegd. Op deze manier ondersteunt de Chaku alles van een hete pan tot een bakplaat, afhankelijk van de grootte en vorm van het keukengerei.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Chaku op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Specificaties

materiaal

eikenhout, notenhout

kleur

zwart koord, beige koord, gemêleerd koord, rood koord, blauw koord

merk

Vij5

productie

lokaal geproduceerd in Nederland

ontwerper

KellerFreyschmidt

in collectie

sinds 2020