Solids & Strokes print

Vij5 x RAW COLOR

Met het project ‘Solids & Strokes’ verkende Raw Color de mogelijkheden om met verschillende lijnen, vlakken en kleuren een diversiteit aan kleurencombinaties en composities te creëren.
Deze ‘Special Edition’ print is gedrukt met een Pigment Printing techniek. Deze printer gebruikt een specifieke poederachtige inkt. De heldere kleuren benadrukken de pracht van het project en blijven lang mooi en intens, net zo als bij een zeefdruk!

Let op: het gaat hier om een losse print, maar we hebben ook de Epaulette lijsten in A5, A4 of A3 waar deze prachtig in staat!

 19,00 49,00

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist
Levering: Van dit product is een kleine voorraad beschikbaar, binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd (neem bij meerdere stuks even contact op)

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

Solids & Strokes print door Raw Color

Met het project ‘Solids & Strokes’ verkende Raw Color de mogelijkheden om met verschillende lijnen, vlakken en kleuren een diversiteit aan kleurencombinaties en composities te creëren. Hiervoor combineerden zij systematisch een set van 16 kleuren in een groot aantal basis composities van massief gekleurde rechthoeken en gestreepte rechthoeken die over elkaar werden gedrukt. Deze ‘Special Edition’ print is gedrukt met een Pigment Printing techniek. Deze printer gebruikt een specifieke poederachtige inkt. De heldere kleuren benadrukken de pracht van het project en blijven lang mooi en intens, net zo als bij een zeefdruk!

Specificaties

print

alleen print A5 in groen, alleen print A4 in geel, alleen print A3 in rood