Waldraud (SE)

met Geen reacties

Waldraud is een conceptstore met een website. Waldraud, opgericht in 2011 in Zürich, is trots op zijn eclectische en persoonlijke benadering van het samenstellen van stukken, door unieke en ongeziene woonaccessoires aan te bieden met zorgvuldig geselecteerde modeartikelen. Waldraud houdt van objecten met een frisse esthetiek en een speelse, eigenzinnige toets.

Ann Isler, oorspronkelijk afkomstig uit Zweden, werkte enkele jaren in het mode- en lifestyle-segment binnen de detailhandel en distributie voordat ze samen met haar man en een vriend Waldraud oprichtte. In 2019 nam Ann het exclusieve eigendom van Waldraud over.

Waldraud is ooit beginnen in Zúrich in Zwitserland. Toen voerde ze ook al een unieke selectie aan Vij5 producten. Inmiddels is Ann én de winkel naar Zweden verhuist, maar de verfijnde smaak voor mooie spullen is natuurlijk ook in de verhuiswagen meegenomen!

Arjan & Anieke

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.