Meijer en Floor, Arnhem (NL)

met Geen reacties

Koningstraat 31
Arnhem (NL)

026 389 33 21

info@meijerenfloor.nl

www.meijerenfloor.nl

Bij Meijer en Floor geven ze interieuradvies.

Of het nu gaat om een compleet interieurplan of een kleuradvies: bij Meijer+Floor helpen ze graag vanuit een jarenlange ervaring met woninginrichting. Tijdens een bezoek aan de winkel kun je hen altijd aanspreken voor tips of met vragen. De expertise is in huis.

Ze hebben een aantal items van de Vij5 collectie te zien, maar kunnen altijd alles bestellen, samen met een gepast interieuradvies natuurlijk!

Ruimtes inrichten is mijn grote passie, daar krijg ik veel energie van. Ik luister goed naar de wensen van de opdrachtgever, en pas mijn plan daarop aan. Regelmatig krijg ik berichtjes van blije klanten, die vertellen dat ze zo genieten van het vernieuwde interieur. Hoe fijn is het als je thuiskomt en je huis voelt aan als een warme deken. Daar wil ik graag bij helpen.

Elly Meijer

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.