The Amazing Crocodile (DE)

met Geen reacties

www.amazing-crocodile.de/

Raumerstr. 23
10437 Berlijn
Duitsland

+49 (0)30 40006930

The Amazing Crocodile Design Store is de nieuwe conceptwinkel voor interieurontwerp in Berlin Mitte. Het assortiment omvat meubels, lampen, glazen, keramiek, textiel en accessoires, waaronder veel kleine series en eenmalige artikelen. Als platform voor jong design presenteert The Amazing Crocodile Design Store – vergelijkbaar met een tentoonstelling – ook in Duitsland nog onbekende kunstenaars. De exposities veranderen elke twee tot drie maanden.

the amazing crocodile design store img 2659 1024x768 1

“In Berlijn miste ik het perspectief van frisse, jonge ontwerpers die ook durven te experimenteren. Ik streef ernaar om dat gat te vullen met mijn winkel ”

Jana Kubischik

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.