Blou Paris (FR)

met Geen reacties

Blou heeft 3 winkels in Parijs in het hart van ‘des Batignolles’

Blou#1
97 rue Legendre, 75017 Paris (FR)
0146275084

Blou#2
99 rue Legendre Paris 17ème (FR)
0953046753

Blou#3
20 rue des Dames, 75017 Paris (FR)
09 52 14 73 04

www.blou-paris.fr

Opgericht in 2010 door twee liefhebbers (Julien en Nicolas) van design, interieurdecoratie en kunst. Je zult Julien daar meestal ontmoeten. Blou is een conceptstore op mensenmaat. Het contact is daar bevoorrecht en we staan ​​voor het advies en de tevredenheid van de klant.

De winkel is ontworpen als een appartement en toont functionele en mooie producten die vooruitlopen op trends. In slechts enkele jaren tijd heeft Blou zich gevestigd tussen de belangrijkste distributeurs van meubelen en designobjecten. Blou verdeelt een breed scala aan meubels en verlichting van Europese uitgevers zoals Muuto, Treku, Prostoria, Atelier Areti, Normann Copenhagen, Lumio, Hay, Böwer, Marset, String, Tolix, Vertigo Bird, Diesel for Foscarini, Petite friture. …

blou oct2018 0984 bd 1

We kennen Julien al vele jaren, vanaf de expositie in Kortrijk en later in Parijs. Hij hiield ons al even in de gaten en heeft tijdens Maison & Objet de eerste selectie Vij5 producten ingekocht. Maar ook objecten die hij niet heeft kan hij altijd bestellen!

Arjan & Anieke

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.