Stilleben, Copenhagen (DK)

met Geen reacties

Frederiksborggade 22
Kopenhagen (DK)

+45 22 45 11 31

www.stilleben.dk

De Stilleben winkel bevindt zich in de altijd bruisende wijk Nørreport – de lokale voedselmarkt – in het absolute centrum van Kopenhagen.

Stilleben werd opgericht in 2002 en richtte zich voornamelijk op handgemaakte keramiek en unieke designstukken. Tegenwoordig vind je Stilleben’s eigen designlijn in de winkel – ons serviesgoed, accessoires en onze populaire printcollectie – allemaal gecombineerd met een zorgvuldig samengestelde selectie van designmerken en objecten van over de hele wereld.

We zijn fan van Kopenhagen, één van de tofste steden wat onbs betreft! En als je er toch bent is een bezoek aan Stilleben zéker de moeite waard.

Arjan & Anieke

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.