PIET Home, Gent

met Geen reacties

PIET home, Gent
Sint-Pietersnieuwstraat 94
Gent (BE)

PIET hippoliet, Gent
Hippoliet Lippensplein 22
Gent (BE)

PIET grandeux, Antwerpen
Graanmarkt 2
Antwerpen (BE)

+32(0)9 278 69 78

www.pietmoodshop.be

PIET Moodshop heeft twee winkels in Gent om je helemaal in kwijt te raken en een winkel in Antwerpen!

In de voormalige drogisterij aan de Sint-Pietersnieuwstraat (de HOME store) vind je unieke decoratie items, sfeermakers voor je interieur en geschenken. Vlak in de buurt in de WORK store tref je een strak industrieel pand met unieke office gadgets, lifestyle en urban necessities.

Christophe is initiator van PIET Moodshop en heeft niet alleen smaak, hij is ook ondernemer en dat klikt goed! Naast 2 winkels in Gent, opende hij onlangs ook een prachtige nieuwe winkel in Antwerpen. Vanzelfsprekend zijn in alle winkels items van Vij5 te vinden, maar Christophe kent onze collectie heel goed en kan je ook adviseren over stukken die niet in de winkel aanwezig zijn.

Arjan & Anieke

Ambassadeurs

Een Vij5 Ambassadeur is, net als wij, groot fan van de Vij5 collectie. Het is niet zomaar een verkooppunt, maar een winkel die nét even wat meer weet over onze producten. Er is altijd iemand aanwezig als aanspreekpunt die je alles kan vertellen over de Vij5 collectie!

Vij5 Ambassadeurs zijn specialisten in bijvoorbeeld onze verlichting, meubels en/of accessoires en voorzien je graag van advies. Er is een mooie selectie van producten uit onze collectie in de winkel aanwezig. Wanneer een item niet in de winkel voorradig is dan kan een Ambassadeur deze wél altijd voor je bestellen.

Andere verkooppunten

De Vij5 collectie is verkrijgbaar via diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zowel online als offline.