Trestle Table

De Trestle Table is een elegante, flexibele tafel waarbij het blad en het onderstel niet met elkaar verbonden zijn. Het onderstel bestaat uit lichtgewicht aluminium schragen welke door zorgvuldige vormgeving stapelbaar en zeer stabiel zijn. De schragen dragen het tafelblad waarbij een laagje kurk zorgt voor voldoende grip.

Ieder tafel wordt op maat gemaakt en daarbij heb je de keuze uit 4 standaardkleuren voor de schragen en maar liefst 16 kleuren Forbo Desktop toplaag. Wil je liever een andere kleur schraag of bijvoorbeeld HPL als toplaag? Ook geen probleem, neem dan even contact op en dan kijken we samen wat er mogelijk is en wat een mooie combinatie kan zijn.

Daarnaast is er sinds kort de mogelijkheid om bij een langere tafel van bijvoorbeeld 300cm twee schragen te gebruiken in combinatie met twee ingefreesde U-profielen in het tafelblad. Hiermee wordt het blad stabieler en zijn 2 schragen voldoende.

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

 1.790,00 2.790,00

Toevoegen aan Wishlist
Toevoegen aan Wishlist
Levering: Dit product wordt op maat gemaakt, levertijd in overleg

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

De Trestle Table is met name geschikt voor gebruik in ruimtes waar flexibiliteit belangrijk is, zoals werkomgevingen, maar ook in een huiselijke setting misstaat de tafel niet. In tegenstelling tot veel andere tafels met schragen kun je bij dit ontwerp ook aan de kopse kanten plaats nemen, wat de tafel bijvoorbeeld als eettafel geschikt maakt. Het blad van de Trestle Table kan qua afmetingen volledig aangepast worden aan het interieur.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Trestle Table op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

David Derksen

in collectie

sinds 2018

productie

lokaal geproduceerd in Nederland, onderdelen geproduceerd in Duitsland

materiaal

aluminium, Forbo Furniture Linoleum, multiplex

afmetingen

Schragen hoogte ca. 72cm, tafelblad 26mm dik, totale hoogte bovenkant blad ca. 75cm

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , , , ,