Tangents Mirror

door Jenna Postma

De Tangents Mirror is speels in zijn eenvoud. De schuine verbindingen in het metalen frame lijken speels, maar zijn tegelijkertijd functioneel. Doordat het frame aan de achterkant van de spiegel nonchalant tegen de muur leunt zorgt deze er namelijk voor dat de spiegel heel gemakkelijk blijft staan. Daarnaast geeft het frame ruimte aan een aantal kledinghangers. Het houten plankje bovenop is een mooi accent en geeft ruimte aan kleine objecten. Een subtiel, grafisch en functioneel ontwerp, geschikt voor verschillende ruimtes.

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

 595,00

Spiegel met frame + eiken plankje
Selecteer hier de gewenste kleur
Afhalen of bezorgen?
Vanwege het formaat is deze spiegel niet standaard inclusief verzending en verpakking. Ophalen heeft dan ook de voorkeur. Wil je hem toch bezorgd hebben? Bestel dan hier een verzendverpakking mee en bijdrage aan de transportkosten.

op voorraad

Levering: Dit product is momenteel in productie, neem even contact op voor de exacte levertijd!

Gratis verzendkosten (binnen Nederland) vanaf 30 euro.

Omschrijving

De Tangents Mirror is ontworpen door Jenna Postma. Jenna heeft een eigen studio voor interieur- en productontwerp in Utrecht. Haar ontwerpstijl wordt gekenmerkt door eenvoud, speelsheid en een passie voor details. Door verhalend te werken vertaalt ze herinneringen en fantasieën naar gebruiksvriendelijke en esthetische concepten. Materiaal, kleur en vorm creëren een warme en natuurlijke sfeer.

Jenna’s inspiratie voor het ontwerp van de Tangents Mirror komt van het Rietveld Schröderhuis in haar woonplaats Utrecht. In haar ogen een grafische speeltuin van lijnen!

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Tangents Mirror op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze design accessoires.

Specificaties

ontwerper

Jenna Postma

kleur

RAL7004 signaalgrijs, eigen kleurkeuze, RAL9017 zwart

afmetingen

hoogte ca. 175cm en 60cm breed, spiegel 160×60

in collectie

sinds 2021

materiaal

poedercoating, spiegelglas, staal

productie

afwerking en assemblage bij Vij5, lokaal geproduceerd in Nederland