Vij5 / Webshop / Meubels / Tafels / Tafel 18 x 54 | massief eiken design tuintafel

Tafel 18 x 54 | massief eiken design tuintafel

Tafel 18 x 54 dankt zijn naam aan de afmetingen van het profiel van de latten (in millimeters) die gebruikt zijn voor het ontwerp en de constructie van deze tafel. Wanneer je goed kijkt, zie je namelijk dat deze uit identieke latten opgebouwd is. Hierdoor is een typerende constructie ontstaan die zorgt voor een bijzonder silhouet.

Tafel 18 x 54 is ontwikkeld vanuit en aansluitend op het ontwerp van Stoel 18 x 36, maar is vanzelfsprekend ook los leverbaar. De tafel is gemaakt van PEFC-gecertificeerd eikenhout en verkrijgbaar in diverse lengtes en 90cm breed. De tafel wordt behandeld met natuurlijke lijnzaadolie waar een schimmelwerend middel aan is toegevoegd. Hierdoor is de tafel geschikt voor binnen en buiten. Vanzelfsprekend kan de tafel ook onbehandeld geleverd worden.

p.s. Voor binnen is de tafel optioneel ook uit te voeren met een massief blad (geen latjes) maar dat is op dit moment enkel nog op aanvraag. Neem bij interesse even contact met ons op!

  • Design tafel voor binnen en buiten
  • PEFC-gecertificeerd eikenhout
  • Bijpassende stoelen beschikbaar

Lokale productie Nederland

PEFC gekeurd Eikenhout

Met de hand gemaakt

 729,00 1.779,00

Levering: Dit product wordt op maat gemaakt, levertijd in overleg

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

Tafel 18 x 54 is ontworpen door autonoom ontwerper Floris Hovers. Zijn ontwerpen verrassen door hun ontwapenende eenvoud. Geen abstract minimalisme, maar het eindresultaat van een langdurig proces van reduceren.

Voor deze tafel stelde Floris zich tot doel een meubel te ontwerpen door gebruik te maken van slechts één type lat (weliswaar in twee verschillende lengtes). Doordat hij zichzelf deze beperking oplegde, ontstond als vanzelf een typerende constructie. De hele tafel is opgebouwd uit latten met een profiel van 18 x 54 mm.

Tafel 18 x 54 is gemaakt van eikenhout en kan zowel binnen- als buiten gebruikt worden. Bij de tafel zijn ook bijpassende (tuin)stoelen ontworpen vanuit hetzelfde latten principe.

Meer weten over deze design tafel voor binnen en buiten?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Stoel 18 x 36 of de Tafel 18 x 54 op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Ontdek hier al onze design meubels.

Specificaties

Afmetingen

90x75cm, 90x92cm, 90x150cm, 90x168cm, 90x185cm, 90x226cm, 90x243cm