De Pigments & Porcelain borden van Alissa+Nienke voor Vij5 zijn onderdeel van het ‘twelve-course Chefs table menu on the Veranda’ van het beroemde ICEHOTEL in Zweden. Met deze nieuwe eetervaring verwelkomen ze gasten ‘thuis’ bij ICEHOTEL en ook thuis in Zweden.
ICEHOTEL Restaurant, met Michelin-opgeleide chef-kok Alexander Meier en ICEHOTEL’s sommelier Sofie Nordefors die het team leiden, presenteert met ‘de Veranda’ een nieuwe ontmoetingsplaats.
Gasten worden uitgenodigd om aan een grote houten tafel te gaan zitten. Twee koks van chef-kok Alexander Meier’s brigade koken en serveren een twaalfgangenmenu met bijbehorende drankjes. Terwijl de gasten genieten van het eten, vertellen de koks over de producten. De gerechten worden geserveerd op verschillende handgemaakte borden, waaronder dus ook de Pigments & Porcelain borden uit de Vij5 collectie.
Met veel dank aan Marjolein Vonk voor het introduceren van onze borden!