Vij5 Podcast – Maken

met Geen reacties

In de Vij5 podcast nemen Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst (oprichters van Vij5) je mee in hun wereld door met elkaar en met andere mensen uit hun netwerk in gesprek te gaan!

Aflevering 4 – Stap 4 van Vij5: Maken

In deze aflevering gaan Arjan en Anieke met elkaar in gesprek om dieper in te gaan op het onderwerp ‘maken’.

anchor link

Deze podcast is op verschillende platforms te beluisteren via Anchor.fm (by Spotify) of rechtstreeks via de link hieronder:

‘Vanuit onze studio & showroom in Eindhoven vervullen we een verbindende rol tussen ontwerpers, makers en kopers. Hierbij doorlopen we steeds 5 belangrijke stappen.

Maken is de vierde stap in ons proces: onze producten worden in relatief kleine series gemaakt door gepassioneerde vakmensen. Wij geloven dat openheid en transparantie over de gehele keten van een product belangrijk is en geven daarom veel inzicht in de keuzes die wij maken.’

“In deze podcast leggen we uit waarom transparantie van de keten voor ons zo belangrijk is.”

Arjan & Anieke

‘Onze eigen studio en magazijn is uiteindelijk het verzamelpunt voor alle onderdelen. Sommige items worden bij ons nog verder afgewerkt of geassembleerd tot een eindproduct. In alle gevallen worden de producten door ons persoonlijk gecontroleerd en verpakt om een goede kwaliteit te waarborgen.

In deze podcast leggen we uit waarom transparantie van de keten voor ons zo belangrijk is. Wat ons betreft betekent dit niet alleen informatie geven over waar iets geproduceerd is. Onze keten begint namelijk veel eerder: bij de ontwerper van het product! Door zelf nauw betrokken te zijn bij de vertaling van een ontwerp naar een af product kunnen we open en transparant over alle facetten van onze collectie communiceren en inzicht geven in de keuzes die wij maken. Daarbij proberen we voor alle betrokken partijen een positieve impact te creëren.’

Vij5 producten
genoemd in
deze podcast