OBJECT Rotterdam 2019

met Geen reacties

Van 8-10 februari was Vij5 te zien tijdens één van de mooiste (althans, vinden wij) design evenementen van Nederland: OBJECT Rotterdam! Een must-see voor verzamelaars, professionals en andere design-liefhebbers.

Vij5 was te vinden op de eerste verdieping van het mooie HAKA gebouw: een volledig gestript architectonisch monument dat dateert uit de jaren dertig. Het gebouw bleek het ideale decor voor onze collectie!

Tijdens OBJECT Rotterdam, lanceerde Vij5 maar liefst 3 nieuwe producten in de collectie!

De splinternieuwe BL28 LED door David Derksen is de nieuwe versie in de Copper & Brass Lights serie. Ge-update naar vandaag met een betere lichtkwaliteit, strakkere vormgeving & LED armatuur.

De Tilt Bar Stool door Floris Hovers is ook nieuw in de collectie en is leverbaar in verschillende kleuren welke voor het eerst tijdens OBJECT getoond werden. 

De Glint Light door Susanne de Graef wordt binnenkort officieel gelanceerd, maar de prototypes van de wand-versie in ‘warm-black’ en de hang-versie in ‘champagne’ waren al te zien in deze prachtige setting.

OBJECT Rotterdam

OBJECT Rotterdam is hét platform voor de nieuwste limited editions en one-offs van bekende en opkomende ontwerpers en bevindt zich op de grens tussen design, ambacht, mode, architectuur en kunst. Het is een gecureerd evenement wat betekent dat ontwerpers zorgvuldig zijn geselecteerd om de juiste balans te houden tussen bekende namen en aankomende talenten, verschillende ontwerpdisciplines en materialen, toegepast ontwerp en meer autonome installaties. Dit jaar was de beurs nog groter en beter met werk van meer dan 150 ontwerpers en meer dan 6.000 vierkante meter vol inspiratie.