Design District 2019

met Geen reacties

Van 5-7 juni was Vij5 weer aanwezig tijdens Design District in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ook dit jaar toonden wij een aantal previews van nieuwe producten met werk van o.a. Max Lipsey, Studio Thier & van Daalen en Floris Hovers!

Design District is een evenement voor interieurarchitecten, architecten, ontwerpers, projectinrichters, stylisten, detaillisten en andere interieurprofessionals. Op Design District vind je ruim 200 topmerken die hun nieuwste en beste producten laten zien. Van jonge ontwerpers en beginnende labels tot de gevestigde internationale merken. Het aanbod op de beursvloer is gevarieerd en in evenwicht; Je vindt er o.a. meubilair, verlichting, sanitair, tegels, vloeren, stoffen en andere materialen. De stands zijn klein, alleen het nieuwste wordt getoond. Dat maakt het een overzichtelijk evenement waar je binnen één dag weer helemaal bij bent op interieurgebied!

Dit jaar vond Design District wederom plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De Van Nelle Fabriek was ooit de modernste fabriek van Nederland. De eerste daglichtfabriek van Europa, ontworpen om energie te geven. Het pand is in 2002 gerenoveerd en daardoor duurzaam tot in detail. Sinds 2014 behoort het rijksmonument in Rotterdam tot het UNESCO Werelderfgoed.

De Vij5 stand was dit jaar weer te vinden tussen de karakteristieke blauwe stellingen van het ‘Distributie Centrum’ van de Van Nelle Fabriek.