Vij5 / Webshop / Meubels / Trestle Table | flexibel design bureau met losse schragen en Forbo Furniture Linoleum

Trestle Table | flexibel design bureau met losse schragen en Forbo Furniture Linoleum

De Trestle Table is een elegante, flexibele tafel waarbij het blad en het onderstel niet met elkaar verbonden zijn. Het onderstel bestaat uit lichtgewicht aluminium schragen welke door zorgvuldige vormgeving stapelbaar en zeer stabiel zijn. De schragen dragen het tafelblad waarbij een laagje kurk zorgt voor voldoende grip.

NOOT: Dit zijn nieuwe Trestle Tables, maar het blad heeft een afmeting die we normaal niet voeren. Het was een ‘rest-stuk’ van een splinternieuwe tafel, maar perfect als bureautje! Voordeel hier is dat het blad ook eenvoudig eraf te pakken is en opzij te zetten. Levering in overleg.

Hoogte inclusief tafelblad ca. 74cm
Afmetingen 80 of 90 diep en 128cm breed

Lokale productie Nederland

Eigen kleurkeuze mogelijk

Oorspronkelijke prijs was: € 1.590,00.Huidige prijs is: € 1.290,00.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

De Trestle Table is met name geschikt voor gebruik in ruimtes waar flexibiliteit belangrijk is, zoals werkomgevingen, maar ook in een huiselijke setting misstaat de tafel niet. In tegenstelling tot veel andere tafels met schragen kun je bij dit ontwerp ook aan de kopse kanten plaats nemen, wat de tafel bijvoorbeeld als eettafel geschikt maakt. Het blad van de Trestle Table kan qua afmetingen volledig aangepast worden aan het interieur.

Uitleg van de diverse opties:

– Iedere tafel wordt op maat gemaakt en daarbij heb je de keuze uit 4 standaardkleuren voor de schragen en maar liefst 16 kleuren Forbo Desktop toplaag. Dit Forbo materiaal wordt zorgvuldig verlijmd op een multiplex blad. Wil je liever een andere kleur schraag of bijvoorbeeld HPL als toplaag? Ook geen probleem, neem dan even contact op en dan kijken we samen wat er mogelijk is en wat een mooie combinatie kan zijn.

– Het is nu óók mogelijk om een massief Europees eiken blad of Amerikaans noten te kiezen. De bladen zijn dezelfde dikte van ca. 26mm en hebben dezelfde hoek- en randafwerking. De massief houten bladen worden in Nederland geproduceerd en bij Vij5 afgewerkt en voorzien van 2 lagen Osmo hardwax olie voor een perfect finish, bestand tegen koffie, rode wijn, etc.

– Naast het standaard ‘berken-multiplex’ wat we gebruiken voor de bladen, bieden we nu ook een nieuwe ‘eco-plex’ aan. Dit is een nóg duurzamer blad, gemaakt van hout uit ecologische cultuurnossen. PEFC gekeurd. Bovendien is het blad ook iets lichter, zowel in gewicht als in kleur, welke aan de zijkant van de tafel te zien is.

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van de Trestle Table op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier alle design meubels in de Vij5 collectie.

Specificaties

ontwerper

David Derksen

Tafelblad

Blauw (smokey blue 4197), Donkergroen (conifer 4174), Licht-grijs (pebble 4175)

materiaal

aluminium, Forbo Furniture Linoleum, multiplex

trestles

RAL9004 signaal-zwart, RAL9002 wit, RAL5008 grijsblauw, RAL6009 dennegroen

in collectie

sinds 2018

productie

lokaal geproduceerd in Nederland, onderdelen geproduceerd in Duitsland