Vij5 / Webshop / Accessoires / Servies / Archiving Water Ware

Archiving Water Ware

Archiving Water Ware is een collectie producten van aardewerk welke bewerkt is met een door Lotte de Raadt zelf ontwikkeld glazuur. De glazuur laat een druppel structuur achter op elk product.

Gemaakt in Eindhoven

Met de hand gemaakt

 99,00

Levering: Onderdelen op voorraad en op bestelling gereed gemaakt, verstuurd in 3 tot 5 werkdagen

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 euro, op alle accessoires & verlichting. Op meubels kan een toeslag van toepassing zijn.

Gratis verzending van accessoires & verlichting naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg & Denemarken vanaf €150.

Omschrijving

Net als water gedraagt de glazuur zich tijdens het aanbrengen onvoorspelbaar – het vindt zijn eigen weg en laat daarbij complex gedetailleerde maar mooie en tactiele structuren achter. Het proces is hierbij ontworpen, het resultaat wordt aan het toeval overgelaten.

De collectie bestaat uit presentatieplateaus, een karaf, kopjes en kommen. Het speciale glazuur is aangebracht op plaatsen waar de producten door handen worden aangeraakt. De textuur van het glazuur voelt aangenaam en geeft grip. De producten zijn geschikt voor consumptie (presentatieplateaus alleen voor droog voedsel) en vaatwasser bestendig.

Archiving Water Ware toont de schoonheid van water en stimuleert daarmee een bewuster gebruik van deze kostbare natuurlijke hulpbron. Het verheerlijkt en communiceert (tap)water als een essentieel ingrediënt voor het leven

Meer weten over dit product?

Ontdek de Vij5 stappen in het proces van Archiving Water Ware op de collectie pagina met meer beeldmateriaal en achtergrondinformatie!

Bekijk hier al onze handgemaakte servies items.

Specificaties

ontwerper

Lotte de Raadt

materiaal

aardewerk

productie

gecontroleerd en verpakt door Vij5, geproduceerd in de werkplaats van/door de ontwerper zelf, lokaal geproduceerd in Nederland

in collectie

sinds 2017

variant

Set van 4x Mok, Plateau 24cm, Bowl